Çankırı Ramazan Sokağında SKANDAL! İZLE

Çankırı Ramazan Sokağında SKANDAL! İZLE

Çankırı Belediyesi'nin Ramazan ayı boyunca etkinlikler gerçekleştirdiği sokakta çalan müzikler vatandaşlar arasında şaşkınlık yaratıyor.

Çankırı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Ramazan Sokağı' eğlencelerinde çalan müzikler, organizasyonu tam anlamıyla skandala dönüştürdü.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Ramazan ayının ilk günlerinde Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde düzenlenen ancak daha sonra İnönü İlköğretim Okulu bahçesine alınan Ramazan Sokağı eğlencelerinde çalan müzikler, ziyaretçilerin şaşkınlık yaşamasına neden oluyor!

Ailesini alarak akşam sokağa gelen Çankırılı vatandaşlar tüm sokağa yayılan "Sarhoş mu oldun kaldıramıyon kolları" cümlelerini duydukları anda kulaklarına inanamıyorlar. 

"Ankara Bağları" bitiyor bu kez fonda "Bana koca lazım bu gece lazım" devreye giriyor ve vatandaşın şaşkınlığı bir kez daha artıyor.

Ve bu şarkıdan sonra vatandaş da"Ramazan günü, iftar sonrası böylesi bir müzikle sokak içerisinde dolaşmanın nasıl bir işkence olduğunu gelin de görün" diyor  ve devam ediyor: "Bu organizasyonu CHP'li belediye yapmış olsaydı Çankırı'daki ahali Büyük Cami avlusunda belediyeyi protesto ederdi."

Vatandaştan gelen tepkiler üzerine Çankırı Belediyesi yetkililerinin konuyla ilgili gereken önlemleri aldıkları öğrenildi.

İŞTE BELEDİYENİN RAMAZAN SOKAĞINDA ÇALDIĞI 'ANKARA BAĞLARI'

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler