“Çankırı Tanıtım Günleri” için düğmeye basıldı

“Çankırı Tanıtım Günleri” için düğmeye basıldı

27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane'de yapılacak etkinlik için düğmeye basıldı.

27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshane’de yapılacak “Çankırı Tanıtım Günleri “ hazırlıkları için düğmeye basıldı.

Çankırı Valiliği önderliğinde Belediye, Üniversite, kaymakamlıklar, üretici birlikleri, sanayi kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla Çankırı’nın tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri ile Çankırı’da üretilen ürünler ve yöresel ürünlerin tanıtılacağı Çankırı Tanıtım Günleri hazırlık çalışmalarına başlandı. 

Özkanoğlu ADOPEN'de Kampanya
Son Gün 29 Şubat

Vali Vahdettin Özcan başkanlığında oluşturulan Danışma Kurulu ilk toplantısını Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz Başkanlığında oluşturulan İcra Kurulunda konu ile ilgili yaptığı çalışmaları Danışma Kurulu’na arz etti. 

Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nin 3700 m2  alana sahip II. Mahmut Salonunda 2000 m2  alana kurulacak standlarda Çankırı’nın tüm değerleri sergilenecek, 4 gün boyunca düzenlenen etkinliklerle Çankırı Türkiye’nin gündemine bir kez daha getirilecek. 

Konu ile ilgili Çankırı Tanıtım Günleri’nde görmek istenilen objeleri ve özel fikirleri olanların tanitim@cankiri.gov.tr adresine fikirlerini bildirdiklerinde, ortaya koydukları düşünceleri Danışma ve İcra Kurulu tarafından değerlendirileceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler