Çankırı TEMADın kafası karışık!

Çankırı TEMAD'ın kafası karışık!

Yapılan son açıklamada Başkan Dinç'e sitem de var, destek de...

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çankırı Şubesi Başkan Seçkin Karaşahin'in yaptığı son yazılı açıklama ile kafaları karıştırdı. Açıklama'da Belediye Başkanı İrfan Dinç'in STK temsilcileriyle yaptığı son toplantıya 'davet' edilmemelerini üzüntü ile karşılayan dernek yönetimi, tarihi Gar alanına belediye tarafından yapılacak olan projeye de tam destek verdi.

TEMAD Çankırı Şube Başkanı Seçkin Karaşahin'in yazılı açıklaması şöyle:
 
"Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Çankırı Şubesi 06.09.2012 tarihinde resmi olarak tüzel kişiliğini kazanmış Kamu Yararına Dernekler statüsünde olup Çankırı Valiliği protokolünde ve İl Dernekler Md.lüğü kayıtlarında tescil edilmiştir. Bu anlamda Çankırı merkezinde aynı meslek grubunun yöneticiliğini yapmış olduğu 6 adet dernek mevcuttur.                                                                                  
 
Derneğimiz Çankırı genelinde 250’ye yakın çalışanıyla 70 kişilik kayıtlı üyesiyle ve bunun doğal sonucu etki alanıyla,  Çankırı’nın sosyal, iktisadi ve kültürel konulardaki yapılan,devam eden ve planlanan projelerini yakında takip etmekte, Çankırı için en doğrusunun yapılması konusundaki olumlu katkılarını sunmakta olup sunmaya da devam etme gayreti ve bilinci içerisindedir.
 
Bu anlamda Belediye Başkanımız Sayın İrfan Dinç’in Cer Atölyesinin geleceği ile ilgili toplantıya çağrılmadığımızı üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Bunu Belediye Başkanımız veya ilgili birimi tarafından 'gözden kaçma veya unutma' olarak değerlendirmek istiyoruz. Şehirlerin gelişmişlik düzeyinin ölçülmesinde 'kişi başına düşen yeşil alan' düzeyi çok önemlidir. Çankırı’nın da bu konuda büyük bir eksikliğinin olduğu herkes tarafından kabul edilmektedir. Bu konuda daha önceleri Ankara’da yapılacak projelere Mimarlar Odası'nın ve bilirkişi heyetlerinin engeller çıkararak birçok projeyi engelledikleri veya sekte vurdukları bu yüzden maddi ve manevi kayıpların olduğu, bunun cezasını da en çok halkın çektiği tarafımızdan bizzat müşahede edilmiştir.    
                                                                                                                                         Belediyemizin planlamaya aldığı 33 dönümlük park ve rekreasyon projesini destekliyoruz. Ankara ile yapılan kıyaslamaları da uygun bulmuyoruz. Ankara yeşil alan, park ve rekreasyon projeleri ile bir çok sorununu aşmış ve bu konuda ödüller almış kendisini bu konuda ispat etmiştir. Çankırı için müze ve sergi salonu ihtiyacı bir şekilde karşılanabilecek konulardır. Ancak yeşil alan, park ve rekreasyon alan ihtiyacının görmezden gelinemez bir konu olduğunu değerlendiriyorum. Valilik binası ve bu konu ile ilgili Çankırı ve Çankırı halkının  daha fazla beklemeye ne zamanı ne de tahammülü vardır. Kamu oyuna saygı ile duyurulur.                                                                              

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler