Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığına sürpriz aday!

Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığına sürpriz aday!

Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ın koltuğuna aday var...

İki dönemdir Çankırı Ticaret Borsası Başkanlığı koltuğunda oturan Hüsnü Ünal'a rakip aday çıktı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Tekinak Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Berrak Makarna)'nin hissedarı olmakla birlikte İdari Müdür-İhracat Müdürü olarak görev yapan Oğuz Ak, Ticaret Borsası seçimlerine 'başkan adayı' olarak girecek.
 
ÇEVRE İLLERDEN GERİ KALMAMAK LAZIM
 
Yaşanan sıcak gelişme sonrası kendisine ulaştığımız Oğuz Ak "1984 yılından bu yana sanayici olarak elde ettiğimiz bilgi ve birikimimi Ticaret Borsası'na taşıyarak Çankırı'yı daha ileriye götürme düşüncemizle birlikte 'aday' olmaya karar verdim. Yaşadığımız ve ekonomisine katkı sağlamaya çalıştığımız Çankırı'nın çevre illerden geri kalmaması yönünde her alanda gayret göstermemiz gerektiği kanaatindeyim. Mevcut Borsa Başkanımız Hüsnü Ünal bey, yaptığı çalışmalarla borsayı bugünkü haline getirdi. Ben de oluşturacağımız yeni yönetimle Çankırı Ticaret Borsası'nı daha ileriye götürmenin gayretiyle yola çıkıyorum. Verdiğim kararın Çankırı'ya ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi.
 
Ticaret Borsası Başkanlığına 'aday' olan Oğuz Ak'ın seçim çalışmalarının ilk durağı olarak Kızılırmak ilçesini seçti ve öğleden sonra ilçeye ziyaret edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler