Çankırı Ülkü Ocakları'ndan açıklama

Çankırı Ülkü Ocakları'ndan açıklama

Yerel gündemde yaşanan son olaylar karşısında Ülkü Ocakları Çankırı İl Başkanlığı yazılı bir açıklama yaptı.

"Kamuoyuna saygıyla duyurulur:

İster pasta kesin, isterseniz başka bir şey ancak haddinizi bilin ahkam kesmeyin. Hayatın hiç bir döneminde Milliyetçi Ülkücü hareket basit hesaplar peşinde koşmamış, gündelik çıkarlar üzerine siyaseti doğru bulmamış, ülke çıkarına olan meselelerde siyasi duruşunu hiç bozmamıştır. Çok şükür Allah'tan korkumuz da kuldan utanmamız da vardır. Şehidimizin cenazesi üzerinden bizlere ileri geri konuşanlar, kendi yaptıklarının farkına varmalı, gündem konusu olan fotoğrafı eleştirenleri bırakıp, orada o pozu verirken ki ruh hallerini dikkate almalıdırlar.

Ülkü Ocakları olarak MHP İl Başkanı Sayın Çetin KAPDAN Bey'in yapmış olduğu düşünceli yaklaşımın altında bir şey arayanları buradan uyarıyoruz, nereye tükürürseniz tükürün rüzgar o tükürüğü suratınıza geri çarpacaktır. Şimdi daha iyi anlaşılmalıdır ki; sizinle neden kol kola yürümedik?

Cevabı; Şehit Astsubayımız Serdal UYANIK'ın cenaze günü yaptıklarınızda gizlidir, siz nereye tükürürsünüz bilemeyiz ama Şehitlerimizin mahşer günü suratlarınıza tokat gibi cevaplar vereceğinden şüphemiz yoktur."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler