Çankırı Valisi'ne yönettiği şehirde 'doktor' yok!

Çankırı Valisi'ne yönettiği şehirde 'doktor' yok!

Yaşanan olay tam anlamıyla bir skandal...

Çankırı Devlet Hastanesi'nde 'Gastroenteroloji' uzmanı olmaması nedeniyle Vali Vahdettin Özcan sabah saatlerinde taburcu edildi.

Edinilen bilgilere göre; Çankırı Devlet Hastanesi'nden Ankara'daki bir hastaneye nakledilmesi gereken Vali Özcan'ın sağlık durumunun, 'gastroenteroloji' uzmanınca yapılacak tedaviye ihtiyaç duyduğu apaçık ortadayken evinde bakım amaçlı taburcu edilmesi yaşanan skandalın boyutunu göstermekte.

Vali Özcan için gece boyu yapılan çalışmalar sonrasında Ankara'ya kendi imkanları ile götürülmesi ve burada konusunda uzman bir gastroenteroloji' uzmanının kontrolünden geçirilerek tedavi altına alınması bekleniyor.

VALİ ÖZCAN'A 'ÜLSER' TEŞHİSİ KONULDU
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Vali Özcan sabah saatlerinde Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesine yatırılarak tedavisine başlandı. Yapılan ilk müdahale ile Vali Özcan'a yapılan endoskopi muayenesinden sonra 'ülser' teşhisi konulduğu öğrenildi.

GÜNLÜK 150 HASTA MÜRACAATI BULUNMAKTA!
Çankırı Devlet Hastanesi kayıtlarına göre, iki ay öncesine kadar hastanede görevli olan Gastroenteroloji uzmanı Dr Gülseren Seven'in günlük ortalama 120-130 hastaya klinik muayene ile birlikte, 20-30 civarında da acil servis ve yatan hastalara hizmet verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler