Çankırıda 100 yataklı Ek Bina yıl sonunda hizmete giriyor

Çankırı'da 100 yataklı Ek Bina yıl sonunda hizmete giriyor

Çalışmaların tamamlanması için sağlığın önde gelen isimleri Ankara'ya çıkartma yaptı.

Çankırı Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Mehmet Tahiroğlu, İdari ve Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Üke, Çankırı Devlet Hastanesi Yöneticisi İsmail Çağatay Topcu, Uzman Tuna Dinç ile İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Abdullah Yemişenözü Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz'i TBMM’de ziyaret ettiler.
 
Yapılan görüşmelerde sağlık yöneticileri Çankırı’da devam etmekte olan hastane inşaatı ve yeni yatırımların son durumları hakkında milletvekillerini bilgilendirerek katkılarından dolayı sağlık camiasının memnuniyetlerini ilettiler.
 
Milletvekili Şahin yöneticilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çankırı’da verilen sağlık hizmetlerinden halkımızın memnuniyetini artırmak ve daha kaliteli hizmet sunabilmek için bu hizmetlerin artarak devam etmesi noktasında her türlü desteği vereceklerini beyan etti. 
 
cankiridevlethastanesi-ekbina-sozcu-resim-061.jpg
 
YENİ YAPILAN 100 YATAKLI EK BİNANIN İÇ DEKORASYONU
Sözcü18 Haber Merkezi'nin ziyaretle ilgili olarak elde ettiği bilgilere göre, 2013 yılı sonunda hizmete girecek olan 100 yataklı Ek Binanın iç dekorasyonla ilgili ihtiyaçlarının Sağlık Bakanlığı tarafından karşılanması gündemde.
 
Başta Çankırı Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Çağatay Topcu olmak üzere ilgili isimler Sağlık Bakanlığı'nda konuyla ilgili görüşmeler yaparak izleyecekleri yöntem konusunda bilgilendiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler