Çankırı'da 100. Yıl rüyasına yatanlar duvara tosladı

Çankırı'da 100. Yıl rüyasına yatanlar duvara tosladı

Sözcü18'in yayını etkili oldu ve...

Sözcü18'in gündeme getirdiği "Çankırı'da 'organize işler' hız kesmiyor!" başlıklı haberimizden sonra yaşanan gelişmeler ışığında, 100. Yıl Yetiştirme Yurdu, bakanlık bünyesinde kaldı.

Konuyla ilgili olarak elde ettiğimiz ilk bilgilere göre; Aile ve Sosyal Politakalar Bakanı Ayşenur İslam başkanlığında yapılan toplantıda, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın "... boşaltılan binaya ihtiyacımız yoktur" yazısı masaya yatırıldı ve yapılan değerlendirme sonucunda 100. Yıl Yetiştirme Yurdu çatısı altında kalan arazinin 'Bakanlık' bünyesinde kalması kararı çıktı.

'ORGANİZE İŞLER'İN OYUNU BOZULDU!
Vali Vahdettin Özcan'ın imzaladığı '... boşaltılan binaya ihtiyacımız yoktur' yazısının Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca uygun görülmesi halinde üzerinde spor sahası ve çeşitli donatıları bulunan 17 dönümlük arazi, Çankırı Belediyesi bünyesine geçecek ve kısa bir süre sonra da halen AKP Belediye Meclis üyesi olan işadamı-müteahhit Mehmet Evci'nin de ortak olduğu bir şirkete 'özel okul' olarak hizmet vermesi için kiralanacaktı...

TESİSLER BAKANLIK BÜNYESİNDE KALDI
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre mevcut tesis ve alan, Bakanlığa bağlı bazı birimlerin şehir merkezinde kiralık binalarda hizmet verdiğine dikkat çekilerek tek yerde toplanması yönünde çalışmalar yapılacağı yönünde. Bununla birlikte evlerde bakım altına alınan çocukların da hafta sonlarında bu merkezde sosyal aktiviteleri gerçekleştirme imkanı bulmasına yönelik programların yapılması karara bağlandı.

BAKANLIĞIN KARARI BEKLENTİLERİ DUMURA UĞRATTI!
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam'ın Çankırı 100. Yıl Yetiştirme Yurdu tesisleri ile ilgili kararı, başta Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere Belediye Meclis Üyesi işadamı-müteahhit Mehmet Evci ve tesislerle ilgili olarak özel okul çalışması yapan ortakları sukütu hayale uğrattığı öğrenildi. Ankara'dan gelen haberle şaşkınlığa uğrayan 'organize işler' ekibinin "Bu işler hep Sözcü18'in başının altından çıkıyor! Uzun saçlı yaptığı haberle kurduğumuz rüyadan bizi fena uyandırdı" diyerek sıkıntılarını ortaya koydukları gelen bilgiler arasında.

'ÇANKIRI'DA ORGANİZE İŞLER HIZ KESMİYOR!' - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler