Çankırıda ağaç kıyımı hız kesmiyor!

Çankırı'da ağaç kıyımı hız kesmiyor!

Sabah saatlerinde Karatekin Hastanesi önünde kesilen ağaçlar nedeniyle sokaktaki vatandaş tepkili.

Çankırı Belediyesi'nin Atatürk Bulvarı üzerinde gerçekleştirdiği yenileme çalışmalarının bir parçası olarak günlerdir çok sayıda ağaç kesimi gerçekleştiriliyor.

Son olarak sabah saatlerinde Karatekin Hastanesi önünde çok sayıda ağaç belediye çalışanları tarafından kesildi.

Belediye çalışanlarının vatandaşın tepkisini azaltma amacıyla kesilen ağaçların yerlerine fidan niteliğinde yeni ağaçlar dikmeleri işin komik yanını sergiliyordu.

BÖLGEDEN GÖRÜNTÜLER - TIKLA

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan duyarlı vatandaşımız "Bugün sabahtan bu yana Karatekin Hastanesi'nin önündeki kaldırım ve tretuvar çalışmaları sırasında benim saydığım en az 3 adet sağlıklı-yeşil ağaç katledildi. Konu ile ilgili olarak görüştüğüm yetkililer benimle dalga geçer gibi kesilen ağaçların kuruduğu ve bu sebeple kesildiği, yerlerine de yenilerinin dikildiğini söylediler. "Kuruduğu zaman kesersiniz, şimdi neden kesiyorsunuz?" dediğimde de o zaman imkanlarının olmadığını söylediler. 'Yaş kesen baş keser!' diyen bir zihniyetin torunları olduğunuzu iddia ediyorsunuz ama sürekli yeşil katlediyorsunuz!' dediğimde de 'Bizim zihniyet 2 milyar 800 milyon ağaç dikti!' şeklinde ancak çocukların inanacağı cümleyi söylediler!

Halbuki sizin de bildiğiniz ve gördüğünüz gibi ağaçlar oldukça sağlıklıydı. Yerlerine diktikleri ise kırmızı yapraklı saksı gibi ağaçlar!
 
Göz göre göre yeşil katliamı yapılmasına içim elvermediği için bu sefer de valiliğe başvurdum. Fakat kendime muhatap bulamadığım gibi başvuruların bizzat dilekçe ile olması gerektiğini öğrendim." dedi.
 
Haber yayına hazırlandığı saatlerde sözü edilen bölgede kesilen ağaç sayısının 8'e ulaştığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler