Çankırı'da Ahilik törenleri Dombra ile başladı Dombra ile kapandı!

Çankırı'da Ahilik törenleri Dombra ile başladı Dombra ile kapandı!

Ahilik Haftası kutlamaları çerçevesinde hazırlanan törenin açılış müziği AKP'nin seçim şarkısı Dombra oldu.

Tüm yurtta bugün kutlanmaya başlanan 'Ahilik Haftası' etkinlikleri Çankırı'da ayrı bir skandala imza attı.

Ahiik Haftası kutlamaları ile ilgili olarak hazırlanan tören AK Parti'nin seçim müziği olan 'Dombra' ile başladı yine 'Dombra' ile sona erdi.

HÜSEYİN FİLİZ'E ŞED KUŞATMA YAPILDI
Öte yandan bugüne kadar yapılan kutlamalara, Hükümet'ten bir bakan getirilerek 'şed kuşatma' töreni gerçekleştirilirken, bu yılki törenlerde Ankara'dan herhangi bir misafir yoktu.

AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz, bu yıl 'şed kuşatma' töreninin başrolündeydi. Şed kuşatma töreni Hüseyin Filiz ile gerçekleştirildi.

huseyin-filiz-sed-kusatma-resim-05.jpg

TÖRENDE İKİNCİ SKANDAL!
Ahilik Haftası etkinliklerinde bir skandal da 'davetiye'de yaşandı. Konuyla ilgili durumu özetleyen yazı Doğruyol Gazetesi imtiyaz sahibi İrfan Hoşafcıoğlu'ndan geldi. İşte o yazı ve 'davetiye' skandalı:

Benim bilmem lazımdı!

"Bir organizeyi herkesi memnun edecek düzeyde gerçekleştirmek gerçekten zor. Bu yönden 28. Ahilik Haftası ve Yaran Kutlama Komitesini kutlamak gerek. Ancak insanı üzen, beklenmedik sürprizlerle karşılaşılmıyor da  değil!..

Davetiyede kutlamalar saat 06.00'da Ahmet Yesevi Camii avlusunda kahvaltı ile başlayacak deniliyor.

Biz de, hem davete uymak hem de görevimizi yerine getirmek üzere 06.00'da heyecanla Ahmet Yesevi Camii avlusuna ulaştığımızda bir de ne görelim!... Ortalıkta kutlama komitesi dahil kimsecikler kalmamış, bir taraftan masalar temizlenmekte, bir taraftan da masa ve sandalyeler toplanmakta.

Şaşkınlık içinde programı hatırlattığımda aldığım: "Programa bakma, senin bilmen lazım! Sabah namazı çıkışında kahvaltı verildi" şamar gibi cevabı alınca ve çevrede benden başka kimseyi de göremeyince doğrusu karşımdakine hak verdim.

Aç kaldığına mı, haberi kaçırdığına mı, bilgisizlikle itham edildiğine mi yanarsın!..

Kutlamaların 28.sini gerçekleştiren komite(!) davetiyeye saat 06.00 yazacağına sabah namazı yazsaydı, biz de kendimizi ona göre hazırlardık.

Saat yazıyorsan saate, namaz vakti yazıyorsan namaz vaktine uyacaksın, çifte standart uygulayıp kimseyi de günaha sokmayacaksın!"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler