Çankırıda akıllara zarar tren kazası: 2 can kaybı!

Çankırı'da akıllara zarar tren kazası: 2 can kaybı!

Kurşunlu ilçesinde yaşanan görünmez kaza, özel aracın tren yoluna devrilmesi ile birlikte yaşandı.

Bugün saat 15.00 dolaylarında Kurşunlu ilçesinde yaşanan şaşırtıcı ve üzücü kazada Halil (66) - Neriman Döndü (64) çifti yaşamını yitirdi.

Atkaracalar ilçesinde yaşayan emekli Halil-Neriman Döndü çifti Çankırı'da Devlet Hastanesindeki kontrollerini yaptırdıktan sonra 18 KV 093 plakalı özel otomobilleri ile Kurşunlu ilçesi Hacıbekir Mahallesi içerisinde Köy Hizmetlerine yakın bölgede aracın kontrolünü yitirdikten sonra sağ taraftaki kaldırımdan tren yoluna uçtular.
 
cankirikursunlu-trenkazasi-sozcu-resim-021.jpg
 
Sürücüsü ile birlikte tren yoluna uçan araç, kısa süre sonra Çankırı yönüne gitmekte olan lokomotifin altına girerek yaklaşık 40-50 m sürüklendi.
 
Kendilerine ait özel araçta sıkışan yaşlı çift çevreden yartıma koşan vatandaşlar ve olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından can verdikleri araçtan güçlükle çıkartıldılar. 
 
Kaza yerine gelen cumhuriyet savcısının talimatı doğrultusunda Halil-Neriman Döndü çiftinin cansız bedenleri Kurşunlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
TEK'ten emekli Halil Döndü ve eşi Neriman Döndü'nün yarın öğlen Atkaracalar'da kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler