Çankırıda başkanlığa bir aday daha

Çankırı'da başkanlığa bir aday daha

Fazıl Gönder, AK Parti'den Çankırı Belediye Başkan aday adayı oldu.

AK Parti'de Çankırı Belediye Başkan aday adaylığı için bugün de bir başvuru gerçekleşti. Son olarak Çorum ili Ortaköy ilçesi Tapu Müdürü iken görevinden istifa eden Fazıl Gönder, AK Parti'den Çankırı Belediye başkan aday adaylığı başvurusunda bulundu. 
 
Merkez'e bağlı Karaşeyh köyü doğumlu olan Gönder adaylığı ile ilgili olarak "Allah nasip eder, Belediye Başkanı seçilirsem memuriyet hayatımda olduğu gibi iyi yönetimin, erdemli olmaktan geçtiğini bilerek, 'şeref' ve 'haysiyet'li ve 'kul hakkını' bilerek hizmet etmeye devam edeceğim. İnsanların, hangi dinden olursa olsun, hangi milletten olursa olsun adaletli, haysiyetli, karakteri sağlam liderlere ihtiyacı vardır. Devletin milletin malında gözü olmayan gönlü tok, kalbi tok, merhametli, vicdanlı liderlerin insanlara söyleyeceği çok şeyler olacaktır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın bilinci ile hareket eden liyakat sahibi ehil liderlerin yönetiminde yönetilenler ise ancak bu sayede hak ve adalet kavramlarının işlerliğinden bahsedebileceklerdir." dedi.
 
Fazıl Gönder sözlerini "Aday adayı diğer bütün arkadaşlarıma başarılar dilerken 'Oyun bittiğinde şahta piyon da aynı kutuya konulur.' sözü gereğince hareket etmelerini, Allah’ın emri olan kalp ve gönül kırmadan bu işi halletmenin daha hayırlı olacağı duygu ve düşüncelerimi paylaşarak, yapılacak olan bu yerel seçimin öncelikle ülkemize, milletimize ve Çankırı’mıza hayırlar getirmesini Yüce Mevla’dan dilerim." şeklinde tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler