Çankırıda bitmeyen yol neredeyse can alıyordu!

Çankırı'da bitmeyen yol neredeyse can alıyordu!

Çankırı'da, Kuran kursuna gitmeye çalışan 3 kız çocuğuna kamyonet çarptı.

Çankırı'da, Kuran kursuna gitmeye çalışan 3 kız çocuğuna kamyonet çarptı.  
 
Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde meydana gelen kaza, Karataş Mahallesi Aşiyan mevkiinde meydana geldi. Yol yapım çalışmaları nedeniyle trafik akışının tek şeride düşürüldüğü yolda Hüseyin Kırık idaresindeki 18 EA 414 plakalı kamyonet, Kuran kursuna gittiği belirtilen 3 çocuğa çarptı.
 
Kazada Elif Yağmur Ceylan (12), Gülsüm Boztepe (7) ve Emine Esra Demirci (12) yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazada yaralananlardan Emine Esra Demirci ve Elif Yağmur Ceylan Acil serviste yapılan ilk tedavileri sonrası taburcu edilirken, femur kemiği kırılan Gülsüm Boztepe hastanede tedavi altında tutuluyor.
 
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtilirken; Aylardan bu yana süren yol çalışmalarının uzamasıyla birlikte güzergahda meydana gelen ölümcül ve yaralamalı kazaların sayısındaki artış bölgedeki vatandaşların tepki göstermesine neden oldu.
 
YOL ÇALIŞMASI SEÇİMLERE KADAR SÜRER!
 
Vatandaşlar "Yol çalışmaları seçimlere bir hafta kalıncaya kadar devam eder. O zamana kadar da kaç can kaybı yaşarız, kaç çocuğumuz sakat kalır orası Allah kerim. Sayın Vali göreve geldiğinde 'Kurban bayramına kadar tamamlanacak' demişti. Üçüncü Kurbana yetişirse yolda para bulmuş bebeler gibi sevineceğiz" dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler