Çankırı'da cinayet

Çankırı'da cinayet

Kızılırmak Yukarıalagöz muhtarı Behçet Bulut köy meydanında av tüfeğiyle vurularak öldürüldü.

Kızılırmak ilçesi Yukarı Alagöz köyü muhtarı Behçet (Ecevit) Bulut (39) bugün saat 14.45 dolaylarında köy meydanında Ali U. tarafından av tüfeğiyle başından vuruldu. Olay yerinde yaşamını yitiren Bulut, vatandaşların yaptığı kalp masajı ile hayata döndürüldü ve ağır yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesi'ne götürülürken yolda ikinci kez can verdi. Aynı olayda kurşunların isabet ettiği aza adayı Ahmet Güzel (39) yaralandı.

Edinilen ilk bilgilere göre yıllardır aralarında husumet bulunan iki aile arasında yaşanan bugünkü tartışma muhtar Behçet Bulut'un ölümü ile sonuçlandı.

30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere de muhtar adayı olarak hazırlanan Behçet Bulut'u öldüren ve hayatını balıkçılıkla kazanan Ali U. olay yerinde polise teslim oldu.

Başta Çankırı valisi Vahdettin Özcan olmak üzere Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı ile Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal Çankırı Devlet hastanesine geldiler.

Cinayete kurban giden Behçet Bulut'un cansız bedeni otopsi için Ankara Keçiören Adli Tıp'a giderken, cenaze töreninin yarın ikindi namazına müteakip Yukarı Alagöz köyünde gerçekleştirileceği öğrenildi.

OLAYIN ARDINDAKİ SIR PERDESİ ARALANIYOR
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre 30 Mart seçimlerine muhtar adayı olarak giren Behçet Bulut'un öldürülmesinin arkasındaki sır perdesi de aralanıyor.

Yukarı Alagöz köylülerine dayanan bilgilere göre; 2006 yılında İsmail Bulut (Behçet Bulut'un abisi) Ali U'yu silahla yaralamıştı. Bu olayla birlikte bugünlerde Yukarı Alagöz'de muhtarlık yarışı da devam ediyor. Behçet Bulut'un muhtar adaylığını desteklemeyen Ali U'nun buna tepki olarak geçmişte yaşanılanları da birleştirerek tartışmaya girdiği belirtiliyor.

Öte yandan ruhsatsız silah taşımaktan tutuklanan Behçet Bulut'un abisi İsmail Bulut'un kaldığı cezaevinden izin alınarak kardeşinin cenazesine katılacağı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler