Çankırı'da Dinç-Filiz ortaklığı tam gaz!

Çankırı'da Dinç-Filiz ortaklığı tam gaz!

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in belediye personeli ile gerçekleştirdiği yılsonu değerlendirme toplantısında milletvekili Filiz'le birlikte karşılıklı gazlaştılar!

Çankırı'da yerel siyasetin giderek ısındığı, geride bıraktığımız yılın son gününde gerçekleştirilen toplantıda iyiden iyiye gün yüzüne çıktı.

Belediye personeli ile birlikte gerçekleştirdiği yılsonu değerlendirme toplantısına milletvekili Hüseyin Filiz ile birlikte katılan Başkan Dinç, 2015 Haziran'ında gerçekleştirilecek genel seçimlere gidilen süreçte "ortak A.Ş" olarak hareket ettiklerini iyiden iyiye tescillediler.

Başkan Dinç "Çankırı siyasi tarihinde Hüseyin Filiz adı hiç unutulmayacaktır" derken, Milletvekili Hüseyin Filiz de "Bu memleketle ilgili hayalleri olmayanları ne belediye başkanı yapın ne de milletvekili" dedi.

Dinç-Filiz ortaklığını ortaya koyan bu olayın Çankırı Belediyesi web sayfasında belediye basın tarafından bültenleştirerek yayınlanması yaşanan sürecin vehametini tescilliyordu.

İŞTE O HABER BÜLTENİ

"Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye personeli ile yılsonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Tüm idari personelin katılımı ile Uzay Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmaların değerlendirilmesinin yanı sıra istek ve öneriler de dile getirildi.

2014 yılını verimli bir şekilde tamamladıklarını belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye olarak hayallerinin büyük olduğunu ifade etti. İhalelerin gerçekleştirilmesi ile birlikte gündemlerine aldıkları projeleri Çankırılılarla buluşturmak istediklerini söyleyen Başkan Dinç, gayelerinin bu şehrin insanını keyif alacağı bir şehirde yaşatmak olduğunu dile getirdi. Personeline gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür eden Dinç “Ardımızda güzel eserler, övünülecek işler bıraktıysak bunun sevabından hepimiz de nasipleniyoruz. Sevabımız hepimizin ortak kazanımımızdır." dedi.

“Yakınkent OSB’ye yapılan yatırımlar sayesinde sıkıntıları, kahırları bizim çocuklarımız çekmeyecek.” diyerek sözlerine devam eden Dinç, Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz’den övgü ile bahsederek onun, Çankırı siyasi tarihinde adı hiç unutulmayacak siyasilerden birisi olacağının altını çizdi.

“BU MEMLEKETLE İLGİLİ HAYALLERİ OLMAYANLARI
NE BELEDİYE BAŞKANI YAPIN NE DE MİLLETVEKİLİ!"

Toplantıya katılarak Belediye çalışanlarına sürpriz yapan Milletvekili Hüseyin Filiz, Yakınkent OSB’de fabrikanın tamamlanması ile birlikte en az 10 bin kişiye istihdam sağlanacağını söyledi. Çankırı’nın ilerlemesi için çalışmaktan başka çarelerinin olmadığını belirten Filiz, “Biz sanayileşme, Başkanımız İrfan Dinç ise konutlaşma alanında omuz omuza bir çalışma sergiliyoruz. Biz Çankırı’nın çocuklarına sahip çıkmak için buradayız.” dedi. 

Kendilerinin genel değil, öncelikle yerel siyasetçi olduklarını ifade ederek Çankırılılar'ın hiç kimseden geride kalmaması gerektiğini vurgulayan Filiz’in “Bu memleketle ilgili hayalleri olmayanları, bu memleketin evlatları için bir çivi dahi çakmayanları ne Belediye Başkanı yapın ne de Milletvekili!” sözleri büyük alkış aldı.

Değerlendirme toplantısı sonunda Başkan Dinç, “Yeni yıl hepinize güç, sağlık, başarı, mutluluk getirsin ve Yüce Rabbim tüm hayallerinizin hayırlı bir şekilde gerçekleşmesini nasip etsin.” diyerek tüm personelinin yeni yılını kutladı."

AKP İL KONGRESİNE ORTAK ADAY ÇIKARTIYORLAR
2015 Şubat ayında gerçekleştirilecek olan AKP Çankırı İl Kongresine gidilen süreçte de Filiz-Dinç ortaklığını görmek mümkün. Bilindiği gibi AKP Merkez eski ilçe başkanı Musa Çağlar'ı İl Başkanlığına hazırlayan oluşumun lokomotifi konumunda önümüze yine iki isim çıkıyor: Milletvekili Hüseyin Filiz ve Belediye Başkanı İrfan Dinç.

Hatırlanacağı gibi Merkez İlçe Kongresinde konuşan milletvekili Hüseyin Filiz "Musa Çağlar'ı sizlere emanet ediyorum" diyerek kürsüden inmişti!

PARTİ TABANI YAŞANAN GERGİNİKTEN RAHATSIZ
AKP Çankırı'da yaşanan gelişmeleri değerlendiren partililer ise "Şehir merkezinde AKP'nin muhalefetsiz kalmasından olsa gerek, iktidar partisinin zirve isimleri adeta karpuz gibi ikiye bölünmüş durumda! Bir tarafta Filiz - Dinç, öbür tarafta İl Başkanı Salim Çivitcioğlu - milletvekili İdris Şahin! Parti tabanı yukarıda yaşanan çatışmayı endişeli bir şekilde takip ederken, çatışmanın tarafları biraraya geldikleri toplantılarda sanki hiç mi hiç gerginlik yokmuşcasına davranışlarına da doğrusu anlam veremiyor!" diyerek süreçten memnuniyet duymadıklarını da belirtiyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler