Çankırıda dünün sümüklü AKPlileri ...

"Çankırı'da dünün sümüklü AKP'lileri ..."

Cumartesi günü Çankırı'da yapılan MHP İl Kongresinde konuşan Ordu eski milletvekili Cemal Enginyurt'un sözleri hayli tartışılacağa benziyor.

Cumartesi günü gerçekleştirilen ve Arif Soysal'ın 275 oyla başkan seçildiği MHP Çankırı İl Kongresi'nde yaşananlar siyasi kulislerde güncelliğini hala korumakta.

Kongrenin davetlileri arasında bulunan ve TBMM'de görev yaptığı dönemde, ulusal medyada hayli yer bulan Ordu milletvekili Cemal Enginyurt'un konuşması unutulacak cinsten değil. Enginyurt konuşmasında, AK Parti iktidarının icraatlerini genel olarak değerlendirdiği gibi, Çankırılı yerel siyasetçilere de oldukça sert imalarla dokunduğu anlaşılıyor. Karatekin gazetesinin bugünkü sayısında yer alan haberde Cemal Enginyurt “Şu anki durum 12 Eylül öncesinden daha tehlikeli. Bugün bir tezgah var. 12 Eylül öncesinden daha ağır bir oyun sahnesini ortaya koyuyorlar. Aramıza fitne sokmak isteyenlere izin vermeyin. Genel Başkanımıza saygısı olmayan, içinde fitne hastalığı olan varsa ya bu hastalığı terk edin ya da bu hareketi terk edin” dedi.

Konuşmasında Çankırı ile ilgili yaşanılan sürece de değinen Enginyurt, “Çankırı’da dünün sümüklü AKP’lileri, dünün sümüklü mücahitleri bugün mütahit oldu, X5’le geziyor. Düne kadar sizden harçlık isteyenler Beldes’ten, Köydes’ten yolunu buldu. Ekmeği bile onlar satıyor partileri için devlet dairelerine. Devletin bir kuruşunu çalanın Allah belasını versin.” diyerek “Zaman birlik zamanı. Biz şerefli bir hareketiz. Oyunuzu kullanırken Türk Milliyetçiliğinin, ülkemizin, Çankırı’nın geleceği için oy kullanın.” şeklinde sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
78 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler