Çankırıda düşündürücü anket!

Çankırı'da düşündürücü anket!

Ak Parti'nin Çankırı'da Belediye Başkanı İrfan Dinç adına yaptırdığı anketin sonuçlarına Sözcü18 Haber Merkezi ulaştı.

2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Ak Parti'nin seçilmiş belediye başkanları üzerinden yaptırdığı anket sonuçları bazı illerde sürprizleri de beraberinde getirdi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; AK Parti Genel Merkezi tarafından Çankırı'da yapılan çalışmada "Mevcut Belediye Başkanı'nın tekrar aday gösterilmesi halinde oyunuzu verir misiniz?" sorusuna yanıt veren bin 500 kişinin yüzde 46.5'i "Hayır" dedi.

AK Parti Genel Merkezi tarafından Ekim 2012'de yapılan anket çalışmasında "kararsızların" oy oranı ise yüzde 24.2 gibi hayli yüksek bir oranda çıktı.

ANKET SONUÇLARINA BAŞKAN DİNÇ'TEN İTİRAZ!

AK Parti Genel Merkezi tarafından yapılan anket çalışmasının Çankırı sonuçları siyasi kulislerde tartışmayı da beraberinde getirdi. Elde edilen bilgilere göre, sonuçlarla ilgili olarak en büyük tepkiyi Belediye Başkanı İrfan Dinç'in gösterdiği ve "Anket çalışmasının Merkez'in bazı bölgelerinde yapılmadığını sonucun da buna bağlı olarak kendi aleyhine çıktığı" şeklinde savunmaya geçtiği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
52 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler