Çankırıda duyarlı esnaf sayısı artıyor!

Çankırı'da 'duyarlı esnaf' sayısı artıyor!

Şehit ve gazi ailelerine ücretsiz ekmek dağıtan esnaf sayısı giderek artıyor. Vali Özcan da bu uygulamayı yapan esnafları ziyaret ediyor.

Vali Vahdettin Özcan, Çankırı - Kastamonu yolu üzerinde faaliyet gösteren ve son üç aydır şehit ve gazi ailelerine ücretsiz ekmek dağıtan Aşiyan Market İşletmecisi Fatih Güleşen’e "teşekkür" ziyaretinde bulundu.

Şehit ve gazi ailelerine ücretsiz ekmek dağıtan Aşiyan Market işletmecisi Fatih Güleşen, ekmek dağıtımına üç ay önce başladıklarını günlük olarak 25 kişinin bu uygulamadan faydalandığını ifade etti ve “Bu uygulamaya ağabeyim Gökhan Güleşen sayesinde başladık. Sabahtan bu yana 5 ekmek verdim. Günlük dağıttığımız ekmek sayısı 20 ila 25 arasında değişiyor. Vatandaşlarımıza 24 saat hizmet veriyoruz. Halisane niyetle başladığımız bu işte, bizim de bir katkımız olsun istedik” dedi.
 
Vali Vahdettin Özcan işletme sahibine ve ailesine teşekkür ederek, “Abinizi ve sizi tebrik ediyorum. Toplumda sizin gibi insanlara ihtiyaç var. 3 ay önce bu uygulamaya başlamışsınız. Tekrar tebrik ediyor, hayırlı işler, bol müşteriler diliyorum” dedi.
 
Vali Vahdettin Özcan geçtiğimiz günlerde de böylesi duyarlı uygulamada bulunan, şehit aileleri ve parası olmayanlara ücretsiz ekmek dağıtan Hacıhasan Kuruyemişçisi Abdulkadir Yavuz’u ziyaret etmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler