Çankırıda Erkekler balosu!

Çankırı'da 'Erkekler' balosu!

Cumhuriyet Bayramı için Koç Otel'de verilen ve eski adıyla 'balo' yeni adıyla 'resepsiyon' Cumhuriyet'in ruhuna gerçekleşmedi.

Tüm yurtta kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Çankırı'da yapılan etkinliklerle de kutlanmaya çalışıldı.

Gün boyu süren kutlamalarla birlikte 29 Ekim gecesi başta Cumhurbaşkanlığı Köşkü olmak üzere gerçekleştirilen ve eski adıyla 'Cumhuriyet Balosu' yeni adıyla 'Resepsiyon' organizasyonları da 81 il ve dış temsilciliklerimizde gerçekleştirildi.

ÇANKIRI'DA OLAY 'ERKEKLER BALOSU'NA DÖNÜŞTÜ
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın günler öncesinden protokol listesinde yer alan isimlere gönderdiği davetiyede ev sahibi 'Vahdettin Özcan ve eşleri' görülürken, davetlilerin de geceye 'eşleri' ile gelmeleri istenmişti.

Ancak gel gör ki; Yılda bir kez gerçekleştirilen ve günü, tarihi, saati bir yıl önceden belli olan bir programa, Çankırı'dan icabet edenler büyük bir çoğunlukla sadece 'erkekler' oldu.

Hatta hatta 'resepsiyon'un ev sahibi Vali Özcan da geceye 'eşsiz' katıldı!

ÇANKIRI'DA CUMHURİYET 'ERKEKLERİN' ESERİ!
Çankırı için sadece bu yıla özgün olmayan bu durum, geceye 'eşleri' ile katılanlar arasında büyük sıkıntı yaratırken bazı davetliler de "Ben şahsen 3 yıl üst üste eşimle geldim. Ancak gördüm ki çok az sayıda davetli benim gibi eşiyle icabet etmiş! Bu yıl ben de çoğunluğa uyarak eşimi evde bıraktım. Ancak işin üzücü yanı davet sahibinin de böylesi bir gecede aramızda 'eşsiz' bulunması" diyerek düşüncelerini belirttiler.

Anlaşılan o ki; Çankırı'da cumhuriyet, vakti zamanında da 'eşsiz' kurulmuş!

cankiri-balo-11.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler