Çankırı'da gazeteciye sinkaflı taciz!

Çankırı'da gazeteciye sinkaflı taciz!

Çankırı'da şehir magandalarının saldırılarına bir yenisi daha eklendi.

Çankırı Postası Genel Yayın Yönetmeni Ercan Şeker, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in özel makam şoförü Mehmet Softa tarafından sözlü tacize uğradı.

Dün Çankırı'da yaşanan taciz olayının ayrıntılarını Ercan Şeker'den dinleyelim:

"Gün içerisinde şehir merkezini etkisi altına alan yağmurun şehrin bir çok bölgesinde oluşturduğu olumsuz durum, tıkanmalar ve bazı binaların alt katlarını su basmasına neden oldu. Atatürk Bulvarı Kucaklama Taşı mevkiinde yukarı mahalleden gelen sel suları ve bulvarda güçlükle ilerlemeye çalışan araçları görüntüleyen Genel Yayın Yönetmenimiz Şeker'e  o sırada aracı ile geçen Belediye Başkanı'nın makam  şoförü Mehmet Softa tarafından sözlü tacizde bulunuldu. Aracın camını indirerek şehrin yağmur sularına teslim olmuş halini görüntlememizden rahatsızlık duyan Softa "Beni de çek şeklinde" tehdit vari cümleler kullandı. Softa'ya Genel Yayın Yönetmenimiz "Zaten çekiyorum" cevabını vermesi üzerine sinirlenerek  aracı ile on metre ilerleyen Softa aracın içerisinden küfürler savurdu. Daha sonra aracı park etmeye çalışan Softa, Şeker'in eliyle "gel" çağrısı üzerine  aracının gazına basarak uzaklaştı.

Olayla ilgili açıklamada bulunan Şeker, "Kötü söz sahibine aittir. O sözleri kendisine iade ediyorum. Aşağılık ve ahlaksızca namusumuza dil uzatan zavallıdan  hukuk yolu ve ilahi adalet huzurunda hesaplaşacağım. Kendisini dev aynasında gören cüceler unutmasınlar Allah'tan başka kimseden korkumuz yok! Toplumun haber alma özgürlüğü adına kamu görevimizi yapmaya kimse engel olamayacak.  Makyaj belediyeciliğinin ağır faturası en ufak bir yağmurda ortaya çıkıyor. Bu şehir sahipsiz değil. "Kral çıplak" demeye devam edeceğiz" dedi.

Şeker, Polis karakoluna giderek elindeki video görüntüleri ile birlikte Softa'dan şikayetçi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler