Çankırı'da TYP çalışanlarını 'eğitim' diye topladılar AKP'ye oy istediler!

Çankırı'da TYP çalışanlarını 'eğitim' diye topladılar AKP'ye oy istediler!

İŞKUR Çankırı İl Müdürü Alim Çaycı imzalı yazı ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan geçici işçileri 'eğitim' adı altında spor salonunda topladılar, AKP'ye 'şampiyonluk' için oy istediler...

Ülkenin dört bir yanında süren 'adaletsiz' seçim yarışı Çankırı'da da tüm hızıyla devam ediyor... AKP Hükümeti elindeki tüm imkanları kullanarak sürdürdüğü seçim çalışmalarına Çankırı'da da hız kesmeden sürdürüyor. Son örnek İŞKUR Çankırı İl Müdürü Alim Çaycı'nın İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazdığı yazı ve sonrasında Hasan Fehmi Gökşen Spor Salonu'nda TYP (Toplum Yararına Programlar) çalışanları için gerçekleştirilen 'eğitim' toplantısından basına yansıyan görüntüler ülkedeki ve Çankırı'daki seçim yarışında AKP'nin elindeki imkanları nasıl kendi yararına kullandığının en somut örneği olarak karşımıza çıktı.

"TOPLANTIYA GELMEYENİN GÜNLÜK ÜCRETİ KESİLİR"
Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen toplantı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gönderilen resmi yazıda, “Gelmeyen işçilerden bir günlük yevmiye kesilir. Katılımcılar toplantı sonunda imza atacaktır” ibaresiyle katılım zorunlu tutuldu.

'Eğitim' toplantısı için spor salonunu dolduran 'TYP' çalışanlarına AK Parti Grup Başkanvekili ve Çankırı milletvekili Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu hitap ediyor ve "... 31 Mart'ta seçimlerde Çankırı'mızı 81 ilin şampiyonu yapalım tamam mı?!" diye seslendikten sonra "Dünün Abdülhamid'i bugünün ve konuşmasını sürdürüyor...

İşte konuşmadan bir bölüm:

İŞKUR Çankırı İl Müdürü Alim Çaycı'nın 'eğitim' adı altında TYP çalışanlarını spor salonunda toplayarak AKP'ye oy isteme organizasyonuna davet yazısı:

alim-cayci-davet-yazisi-resim-03.jpg

Aynı toplantıda AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu da bulundu. Milletvekili Çivitcioğlu toplantı ile ilgili olarak Twitter'dan yaptığı paylaşımda olayı tüm çıplaklığı ile ortaya koymaktan çekinmiyordu:

salim-civitcioglu-resim-03.jpg

Toplantıya AK Parti milletvekilleri Akbaşoğlu ve Çivitcioğlu ile birlikte Belediye Başkan adayı Hüseyin Boz da katıldı.

akp-salon-toplanti-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler