Çankırıda kaza: 1 can kaybı 6 yaralı

Çankırı'da kaza: 1 can kaybı 6 yaralı

Çankırı'da bir otomobilin park halindeki başka bir otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaşamını yitirirken 6 kişi yaralandı.

Dün gece Çankırı'dan Yapraklı ilçesi yönüne giden Hüseyin Gençtürk (41) yönetimindeki 06 NN 436 plakalı otomobil, Buluca köyü mevkiinde arızalandığı için park halindeki 06 ZA 137 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, park halinde bekleyen otomobilde bulunan Recep Gökmen (51) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı otomobilde bulunan Ali Eryılmaz (48), Abdulkadir Uğur (12) ağır yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Gençtürk ile araçta bulunan Ayşegül Gençtürk (12), Abdulkadir Gençtürk (15) ve İbrahim Gençtürk (10) yaralandı.
 
Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Ali Eryılmaz ve Abdulkadir Uğur'un durumunun ağır olduğu öğrenildi. 
 
RECEP GÖKMEN BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK
Kazada hayatını kaybeden Recep Gökmen'in Yapraklı ilçesinde yaşadığı ve Belediyenin emektar şoförlerinden olduğu öğrenildi. Merhum Gökmen'in cenazesi 08.12.2012 cumartesi (bugün) öğle namazına müteakip Karacaözü Köyü kabristanına defnedilecek.
 
Fotoğraf: Kazada hayatını kaybeden merhum Recep Gökmen

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler