Çankırı'da kaza: 3 ölü, 7 yaralı

Çankırı'da kaza: 3 ölü, 7 yaralı

Çankırı - Ankara karayolu mevkiinde meydana gelen kazada 3 kişi can verdi.

Çankırı - Ankara karayolu Çandır ile Tüney köyü arasındaki yapımı devam eden bölünmüş yolda sürdürülen çalışmalar nedeniyle tek şeride düşürülen devlet karayolunda meydana gelen kazada Ankara yönünden gelmekte olan İbrahim Uzun yönetimindeki 06 LKE 96 plakalı özel araç ile Çankırı yönünden gelmekte olan 48 YL 637 plakalı özel araç kafa kafaya çarpıştılar.

Kazada 3 kişi olay yerinde yaşamını yitirirken 7 kişi de yaralandı. Kaza sonrası jandarma ve emniyet güçleri ile sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. 

Uzun süre trafiğe kapanan karayolu, kontrollü şekilde yeniden trafiğe açılırken, kazada can veren İbrahim Uzun (23), İsmail Karayel ve Fatih Özdemir'in cansız bedenleri Çankırı Devlet Hastanesine getirildi. Murat Ketler, Halil Kayan, Adil Kayan, Ayşe Kayan, Kübra Kayan ve Cemile Kayan yaralı olarak Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılırken, Mehmet Çelik de ameliyata alındı.

Kazada can veren araç sürücüsü İbrahim Uzun'un, Okcular köylü, Ilgaz Devlet Hastanesi 112 Acil Servis şoförlerinden Salih Uzun'un oğlu olduğu öğrenildi.

cankiri-tuneykaza-resim-10.jpg

cankiri-tuneydekaza-3olu-7yarali-sozcu18-resim-10.jpg

tuneykaza-resim-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler