Çankırıda maganda kurşunu: 3 kişi yaralandı

Çankırı'da maganda kurşunu: 3 kişi yaralandı

Merkez'e bağlı Ünür beldesinde meydana gelen olayda 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Çankırı Merkez'e bağlı Ünür beldesinde dün gece meydana gelen olayda, maganda kurşunuyla ikisi ağır olmak üzere 3 kişi yaralandı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Şükrü Yaman'ın düğününde meydana gelen olayda, iki silahtan çıkan kurşunlarla Emrullah Duman (30), Hasan Gümüş (30) ve Hilmi Armağan (39) çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılardan Emrullah Duman ve Hasan Gümüş kaldırıldıkları Çankırı Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, Hilmi Armağan'ın ayağından yaralandığı öğrenildi.

Hastane yetkililerinden alınan ilk bilgilere göre Emrullah Duman'ın akciğerine giren kurşunun vücuttan çıktığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Edinilen ilk bilgilere göre, hayli yoğun bir katılımın olduğu düğünde, yaklaşık bin davetliden büyük bir bölümünün silah kullandığı ve yaşanan durumun hiç de normal olmadığı belirtilmekte. Öte yandan jandarmanın yaşanılan olay sonrası düğün sahibi Şükrü Yaman'ın ifadesine başvurduğu öğrenildi.

Fotoğraf: Maganda kurşunuyla ağır şekilde yaralanan Emrullah Duman...

cankiri-emrullahduman-unurbeldesindeyaralandi-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler