Çankırı'da milletvekili ile belediye başkanı arasındaki ipler koptu

Çankırı'da milletvekili ile belediye başkanı arasındaki ipler koptu

AKP'nin Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç arasında yaşanan gerginlik giderek büyüyor.

AKP Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı arasında yaşanan gerginlik giderek tırmanıyor.

Milletvekili Filiz, yaptığı konuşmalarda Belediye Başkanı Dinç'in icraatlerini eleştirmekle kalmayıp kendisiyle aynı karelerde bulunmaktan fazlasıyla kaçıyor.

Bunun son örneğini; Çankırı Belediyesi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Büyükşehir, il, Büyükşehir ilçe ve ilçe belediyeleri arasında düzenlediği “Gençlik ve Belediye” konulu yarışmanın ödül töreninde gördük.

BAŞKAN DİNÇ, ÖDÜLÜ BAŞBAKAN'DAN ALIRKEN
SAHNEDE HÜSEYİN FİLİZ YOKTU! 
Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde gerçekleştirilen AK Parti 5. Yerel Yönetimler Sempozyumunun ardından, Seçici Kurul tarafından ödüle layık bulunan projelerin sahibi belediyeler sırayla anons edildi. Yaptığı gençlik çalışmaları ile Türkiye 2.si olan Belediye  Başkanı İrfan Dinç, ödülünü Başbakan Davutoğlu'nun elinden alırken sahnede Çankırı milletvekili Mehmet Emin Akbaşoğlu bulunurken, Hüseyin Filiz karede yer almıyordu.

13000206_1527656397543939_1646415814901030853_n.jpg

ÇANKIRI'DAKİ KAREDE BU KEZ BAŞKAN İRFAN DİNÇ YOK
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr.Sema Ramazanoğlu’na destek amacıyla düzenlenen organizasyonda ise Çankırı'nın her iki milletvekili bulunurken, Belediye Başkanı İrfan Dinç aynı karede yer almıyordu.

cankiri-akp-resim-04.jpg

İL İSTİŞARE KURULU TOPLANTISINDA DA İRFAN DİNÇ KARELERDE YOKTU
Geride bıraktığımız Cumartesi günü gerçekleştirilen AKP Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında da bölgenin her iki milletvekili bulunurken, Belediye Başkanı İrfan Dinç karelerde yer almıyordu.

cankiri-akp-toplanti-huseyin-filiz-resim-04.jpg

BU SÜREÇ NEREYE KADAR GİDER?
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, bölge milletvekili Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç arasında yaşanan gerginliğin kolay kolay ortadan kalkmayacağı yönünde. Milletvekili Filiz'in, Belediye Başkanı İrfan Dinç'in bugüne kadar yapmış olduğu olumsuz icraatleri başta Başbakan Davutoğlu olmak üzere partinin tüm yetkili organlarına taşıdığını göstermekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler