Çankırı'da Mustafa Ceceli rüzgarı

Çankırı'da Mustafa Ceceli rüzgarı

Baba ocağı Atkaracalar ilçesinde hemşehrileriyle buluşan sanatçı Mustafa Ceceli, uzun yıllar unutulmayacak bir konsere imza attı...

Milyonların sevgilisi sanatçı Mustafa Ceceli, baba ocağı Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde hayranları ve hemşehrileriyle muhteşem bir konserde biraraya geldi.

Atkaracalar 19. Geleneksel Hoşislamlar Şöleni'nde sahne alan ünlü sanatçı, baba ocağında konser vermenin heyecanını da yaşadı.

Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz olmak üzere; AKP İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı ve Kurşunlu İl Genel Meclis üyesi Ruhi Şeker ile ev sahibi Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop ile çok sayıda Mustafa Ceceli hayranını biraraya getiren konsere çevre ilçelerden gelenlerin ilgisi de büyüktü.

BAŞKAN ALTINTOP: DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat Altuntop, konser sonrası Sözcü18'e yaptığı açıklamada "19'uncusunu gerçekleştirdiğimiz Geleneksel Hoşislamlar Şölenimiz yoğun ve coşkulu bir topluluğun katılımı ve değerli hemşehrimiz, Türkiye'nin gururu Mustafa Ceceli konseri ile muhteşem bir finalle tamamlandı. Konserimize katılarak bizleri onurlandıran başta bölge milletvekillerimize, değerli belediye başkanı dostlarıma, değerli Çankırılı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Şölenimize destek veren işadamlarımıza teşekkür ediyor, gelecek yıl da böylesi bir şölende buluşmayı diliyorum" dedi.

aycececeli-atkaracalar-sozcu-resim-09.jpg

Baba ocağı Atkaracalar'da hayranlarıyla ilk kez buluşan sanatçı Mustafa Ceceli'yi annesi Ayşe Ceceli de yalnız bırakmadı...

atkaracalar-cankiri-mustafacecelikonseri-sozcu-resim-09.jpg

mustafaceceli-atkaracalar-cankiri-sozcu18-resim-09.jpg

atkaracalar-mustafaceceli-rifataltuntop-cankiri-sozcu18-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler