Çankırı'da öğrenci servisinde yok yok!

Çankırı'da öğrenci servisinde yok yok!

Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü denetiminde olan 'öğrenci servisleri'nde öğrenciden başka yolcu da taşınıyor hayvan yemi de... Hal böyle oyunca zaman zaman öğrenciler de ayakta seyahat etme zorunda bırakılıyor...

Milli Eğitim'de yurt genelinde olduğu gibi Çankırı'da da 'taşımalı eğitim' uygulamasında denetimsizlik nedeniyle bazı yandaşların haksız kazanç sağlamalarıyla birlikte geleceğimizin teminatı olan bugünün çocukları da mağduriyet yaşıyor.

Sözcü18 Whattsapp İhbar Hattı'na gönderilen fotoğraflar olayın boyutunu net olarak önümüze koyuyor. Habere konu olan fotoğraf Kırovacık köyünde yaşayan çocukların Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile 'öğrenci taşıma' antlaşması bulunan A.K'nin sorumluluğundaki servis aracı.

Servis aracı Kırovacık köyündeki öğrencileri getirip götürme işi karşılığında her ay düzenli olarak Çankırı İl Milli Eğitim'den ücretini alırken, bunun yanında Kırovacık köylülerini de Çankırı'ya getirip götürmekte ve bu yolculardan da ayrıca ücret almakta!

Öğrenci servis aracında sivil yolcu ile birlikte her türlü yükü de taşıyan ve araç içerisinde olması gereken sağlıklı ortamı da bir ölçüde sekteye uğratan araç sahibini ne denetleyen var ne de sorgulayan!

Bu arada Çankırı İl Milli Eğitim Müdürü ne yapıyor diye soracak olursanız; O da müdürlüğü içerisinde yaşanan kavgalar sonucu yerinden oynayan kapıları onarmakla meşgul olsa gerek!

Hangi kapıları mı?

Bir dahaki Whatsapp ihbar hattı mesajında...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler