Çankırıda öğretmene saldırı!

Çankırı'da öğretmene saldırı!

Öğrenci velisi, okula gelerek öğretmenler odasında öğretmeni saçından sürükledi.

Dün öğle saatlerinde Çankırı'da yaşanan olay, eğitim camiasında büyük üzüntü yarattı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Güneş İlköğretim Okulunda yaşanan olayda saldırıya uğrayan öğretmen A.A'ya doktor 1 gün istirahat raporu verdi.

Edinilen bilgilere göre 6. sınıf öğrencisini derste kopya çekerken yakalayan öğretmen A.A'yı, öğrencinin ailesine haber vermesi üzerine okula gelen velisi işadamı A.B ve eşi öğretmenle görüşmek istediler. İddialara göre öğrenci velisi ile görüşmek istemeyen öğretmen A.A'ya bulunduğu öğretmenler odasında öğrencinin annesi tarafından fiili saldırıda bulunuldu. Saçından tutularak sürüklenen öğretmen A.A ile kavgaya girişen öğrenci velisi arasındaki kavga daha farklı boyutlara taşınmadan yapılan müdahale ile önlendi.

Olayın polise intikali sonrası Çankırı Devlet Hastanesinde doktor kontrolünden geçen öğretmen A.A'ya 1 günlük istirahat verildiği öğrenilirken, tarafların karşılıklı olarak birbirlerinden şikayetçi oldukları öğrenildi.

ÖĞRENCİ VELİSİ AYŞEN B. SOZCU18'E KONUŞTU
Haberin yayınlanması sonrasında Sözcü18 Haber Merkezine konuşan öğrenci velisi Ayşen B. "Sabah saat 08.45 saatlerinde okul idaresi tarafından aranmam üzerine okula gittim. Öğretmene defalarca görüşme teklif etmeme karşın kabul etmedi. İlk dönemden itibaren kendisiyle gerginliğimiz var. Sınıfı da öğrencileri de hiç sevmedi. Kendisinin çocuklarımızdan 'çok konuşuyorlar' şeklinde temel bir şikayeti var. Bu yüzden çocuklarımıza sınavlarda hakettikleri notları dahi vermiyor. Bu durumu da tespit ederek İl Milli Eğitim'de ilgili şube müdürlerine şikayette bulunduk. Şikayetimiz haklı bulundu. Oğlumla ilgili olarak 'kopya çekiyor' diye yeni bir tartışma yarattı. Ben oğlumun kopya çektiğine inanmıyorum. Okulda da belirttiğiniz gibi istenmeyen bir olay yaşandı. Yaşanılanlar hiç hoş değil. Ben de üzgünüm ancak öğretmenin davranışları böylesi bir tatsız olayın yaşanmasına neden oldu" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler