Çankırıda okullarda süt dağıtımı başladı

Çankırı'da okullarda süt dağıtımı başladı

Vali Vekili Ömer Bedrettin Sağsöz bugün Hazımdağlı İlköğretim Okulunda süt dağıtım törenine katıldı.

 

“Okul Sütü Projesi” kapsamında Çankırı’da da Okullarda Süt Dağıtımı başladı. Hazımdağlı İlköğretim okulunu ziyaret eden Vali Vekili Ömer Bedrettin Sağsöz ve beraberindekiler öğrencilere süt dağıttı.
 
İlköğretim üçüncü sınıf öğrencilerinin olduğu bir sınıfta süt dağıtımı yapan Vali Vekili Sağsöz, öğrencilere sütü sevip sevmedikleri, sağlıkları için sütü içmeleri gerektiğini öğüdünde bulundu. Vali Vekili Ömer Bedrettin Sağsöz yaptığı açıklamada süt dağıtımı için öncelikle iyi bir iletişim ağının kurulması gerektiğini, Çankırı’da ilk sütün 30 Nisan 2012 Pazartesi günü okullarda dağıtılmaya başlandığını ve dağıtılan sütlerin tüketiminden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluğun Çankırı’da yaşanmadığını ifade etti.
 
Geçtiğimiz günler içinde 4 öğrencinin şikayeti olduğunu ve yapılan tetkikler sonucunda çocuklarda herhangi bir sağlık sorunu yaşanmadığını, olayın tamamen çocukların psikolojik durumlarından kaynaklandığına dikkat çeken Sağsöz, süt konusunda içmeden önce sütün rengi ve kokusuna dikkat edilmesi gerektiğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler