Çankırıda pazartesiden cumaya elektrik kesintisi

Çankırı'da pazartesi'den cuma'ya elektrik kesintisi

27-31 Ağustos tarihleri arasında Çankırı Merkez ve ilçelerinde elektrik kesintisine gidilecek.

Çankırı merkez ve İlçelerinde yapılacak olan çalışmalardan dolayı pazartesi gününden itibaren hafta sonuna kadar başta şehir merkezi olmak üzere ilçe ve köylerde elektrik kesintisi yapılacak. Kesinti programı çerçevesinde 28 Ağustos Salı günü Orta ve Yapraklı ilçelerinin tamamında elektrik olmayacak.

Çankırı'nın elektrik dağıtım ihalesini alarak eski adı ile bir yıldan fazla faaliyet gösterip, yakın bir tarihte EnerjiSa ismini alarak faaliyetleri yürüten gruba bağlı Çankırı EnerjiSa tarafından yapılan elektrik kesinti programına göre; bölgede 27-28-29-31 Ağustos tarihlerinde bazı yerlere elektrik verilemeyecek.
 
EnerjiSa Çankırı İşletme Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle:
 
27 Ağustos Pazartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Merkez Yeni Mahalle'ye bağlı M. Akif Ersoy Caddesi, Hanımsuyu, Geçit, İsfendiyar, Dilara, Taha, Orkide, Dutluk, Bağlar ve Sümbül sokaklarının yanı sıra Ticaret Lisesi ve civarı ile Çankırı Lisesi ve civarında elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
 
27 Ağustos Pazartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Yukarı Yanlar köyü, Seydiköy, Çiftlik Köyü, Sarı Tarla Köyü, Akçalı Köyü, Çukuröz Köyü, Aşağı Yanlar Köyü, Bulutsan Taş Ocağı, Özsoy Asfalt Şantiyesi, Tavuk Çiftlikleri’nde elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
 
27 Ağustos Pazartesi günü 09.00-14.00 saatleri arasında Korgun ilçesine bağlı Maruf ve Çukurören köyleri,
 
28 Ağustos Salı günü ise aynı saatler 09.00-14.00 arasında Hasakça, İçyenice, Ayan, Aşağı Çavuş, Yukarı Çavuş, Akçavakıf, Paşa, Dereçatı, Başeğmez ve Alanpınar köylerinin ve GSM Vericileri’nin elektrik alamayacağı kaydedildi.
 
28 Ağustos Salı günü 11.00-15.00 saatleri arasında Orta İlçesi tamamı, Kalfat Beldesi, Salur Köyü, Kısaç Köyü, Buğuören Köyü, Elden Köyü, Yaylakent Beldesi, Buğdüz Köyü, Yuva Köyü, Hasanhacı Köyü, Gökçeören Köyü, Kayılar Köyü, Özlü Beldesi, Dodurga Beldesi, Ortabayındır Köyü, Derebayındır Köyü, Tuçmaçbayındır Köyü, Kayıören Köyü, İncecik Köyü, GSM Vericileri- 3. Şahıs Trafolu Müşteriler’in elektrik alamayacağı kaydedildi.
 
28 Ağustos Salı günü 09.00-14.00 saatleri arasında Yapraklı İlçe Merkezi ve tüm köylerinde elektrik kesintisi uygulanacaktır.
 
29 Ağustos Çarşamba günü 09.30- 14.30 saatleri arasında Çankırı Merkez Akören, İnandık, Tüney, Çanbensan Kum Ocağı, GSM Vericileri
 
29 Ağustos Çarşamba günü 09.30-14.30 saatleri arasında Çankırı ili Eldivan İlçesi Hisarcık, Hisarcıkkayı, Büyük Hacıbeyköyü, Küçük Hacıbeyköyü, Elmacı, Akbulut köyleri
 
29 Ağustos Çarşamba günü 12.00-17.00 saatleri arasında Çankırı ili Çerkeş İlçesi Çerkeş Toki
 
31 Ağustos 2012 Cuma günü 12.00-17.00 saatleri arasında Çankırı ili Ilgaz ilçesi Ilgaz Sanayi Bölgesinde elektrik kesintisi uygulanacaktır.
 
31 Ağustos 2012 Cuma günü 09.30-14.30 saatleri arasında Konak ve Germece köylerinde elektrik kesintisi uygulanacaktır.
 
Açıklanan yerlerde yerleşim alanlarında oturan ve ticaret yapanların tedbirli olmaları hatırlatılır.
 
Çankırı ENERJİSA vatandaşlara bir hatırlatmada bulunarak ilanda belirtilen saatler dışında teknik ve idari zorunluluklardan dolayı, ilan edilen enerji kesme ve enerji verme zamanlarında değişiklikler olabilir.
 
“Şirketimize ait enerjili ve enerjisiz durumda olan YG – AG Elektrik Şebekemize şirketimizden çalışma müsaadesi alınmadan hangi amaçla olursa olsun müdahale ve çalışma yapılamaz!” diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler