Çankırıda rezaletin fotoğrafı

Çankırı'da rezaletin fotoğrafı

Yaşanan son olay insanın tüylerini diken diken edecek cinsten.

Çankırı, 16 yaşında iki kız çocuğuna cinsel saldırı ile ile çalkalanıyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre Korgun'daki yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen 16 yaşındaki 2 kız çocuğu ile bazı kişilerin cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı..

Korgun Sevgi Evleri idaresinin Cumhuriyet Savcılığına ihbarı ile ortaya çıkan olay Çankırı'da şaşkınlık yarattı.

Haber Merkezimizin ulaştığı bilgiler arasında küçük yaşta kıza cinsel istismar suçlaması nedeniyle gözaltına alınan 11 kişi arasında Ö.K. ile T.Ö'nün bulunduğu ve savcılıkça sorgularının sürdürüldüğü şeklinde.

OLAYIN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Korgun Sevgi Evlerinde devletin koruması altında bulunan 1996 doğumlu A.A ve S.K. 1 Ocak 2012 Pazar günü bulundukları yerden izinsiz ayrılarak Çankırı'ya geliyorlar.

Üç gün Çankırı'da çok sayıda erkekle beraber olan A.A. ve S.K. 3 Ocak günü tekrar Korgun'a kaldıkları Sevgi Evlerine dönüş yapıyorlar. İki genç kızdan biri olan ve zihinsel özürlü  A.A'nın yurt görevlisine Çankırı'da yaşanılanları aktarması ile birlikte, yurt müdürlüğünün olayı Cumhuriyet Savcılığına taşıması sonrası ardı ardına tutuklamalar başlıyor.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA TANINMIŞ BİR İŞADAMI DA VAR

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre halen savcılıkça ifadeleri alınan 11 kişi arasında Çankırı'da ticaret yapan 50 yaşlarında bir işadamı da mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler