Çankırı'da rock ve tekila partilerine hazır olun!

Çankırı'da rock ve tekila partilerine hazır olun!

İl Genel Meclisi Başkanı Osman Canbaz müjdeyi verdi...

İl Genel Meclisi Ocak ayı birleşimlerinin ikinci toplantısında Başkan Osman Canbaz "Bir takım insanlardan almış olduğumuz değerlendirmeler doğrultusunda Tuz mağarasında Tekila partisi ve Rock partileri yapılabileceğini" ifade etti.

Gündeme ek madde olarak eklenen Tuz mağarası yolunun 1. Derecede yol ağına alınma konusu görüşüldü. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan İl Genel Meclisi Başkanı Canbaz Tuz mağarasına giden yolla ilgili bilgiler verdikten sonra "Türkiye’de belki dünyada ilk kez Tuz Mağarasında çok modern şartlarda galeriler yapılacak. Tuz mağarasında iyi bir yoldayız. Tuz mağarası en etkin, en hareketli bir turizm merkezi olacak. Mağaranın içerisinde bir çok güzel şey olacak. Bir takım insanlardan almış olduğumuz değerlendirmeler doğrultusunda Tuz mağarasında Tekila partisi ve Rock partileri yapılabileceğini söyledi. Tekila içkisinin tuz ile içildiğini söylediler ve buraya insanların akın akın gelebileceğini söylediler.” dedi.

DENETİM KOMİSYONU SEÇİMLERİ YAPILDI
İl Genel Meclisinin ana gündem maddesi 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 17. maddesi gereğince bir önceki yıl gelir ve gideri ile hesap ve işlemlerinin denetimi için gizli oyla Denetim Komisyonu oluşturuldu.

Yapılan seçimler sonucunda AK Parti'den 4, MHP 1 kişi komisyona seçildi. Komisyon Faruk Karabıyık (24), Visali Kara (23), Nurettin Dereli (22), Niyazi Erince (17) ve Osman Uslu (14)'dan oluştu.

YENİ ARAÇ ALIMI İÇİN ONAY VERİLDİ
Dünkü toplantıda ayrıca İl Özel İdaresi hizmetlerinde kullanılmak üzere bir dozer ve 3 adet damperlikamyon ile bir akaryakıt tankının alınması görüşüldü ve toplamda bir milyon 400 bin liralık alım için onay verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler