Çankırı'da rüzgar-fırtına beklentisi okulları tatil etti!

Çankırı'da rüzgar-fırtına beklentisi okulları tatil etti!

Çankırı Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasına göre; "... İlimiz Merkez ve ilçelerimizdeki resmi ve özel tüm okullar, rehabilitasyon merkezleri, İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kursları tedbir amaçlı tatil edilmiştir" denildi.

ÇANKIRI Valiliği 'Kamuoyuna Duyuru' başlıklı ilamıyla, bugün öğleden sonra başta Merkez olmak üzere 11 ilçede saat 13:00'ten itibaren resmi ve özel okulların tamamında eğitime ara verildiğini duyurdu.

Valiliğin yaptığı duyuru şöyle:

"İlimizde beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle, 25.04.2024 Perşembe günü (bugün) saat 13.00'ten itibaren ilimiz merkez ve ilçelerimizdeki resmi ve özel tüm okullar, rehabilitasyon merkezleri, İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kursları tedbir amaçlı tatil edilmiştir.

13.00-20.00 saatleri arasında yaşanabilecek olumsuz hava koşulları nedeniyle vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri alması ve riskli yapılardan uzak durması önem arz etmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

cankiri-valilik-duyuru-resim-04.jpg

ÇANKIRI BELEDİYESİ DE VATANDAŞI UYARDI

Öte yandan, Çankırı Valiliği'nin yaptığı açıklama sonrası Çankırı Belediyesi de sosyal medya hesaplarından benzer bir uyarıyı gerçekleştirdi.

"Kıymetli hemşehrilerim, Şehrimizde beklenen fırtına nedeniyle gerekli tedbirler Valiliğimiz öncülüğünde ilgili birimlerimizce alınmıştır. Herhangi bir endişeye mahal yoktur. 13.00-20.00 arası zorunlu durumlar hariç dışarıya çıkılmamasını önemle rica ediyoruz.
Çankırı Belediyesi"

belediye-01.jpg

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler