Çankırı'da şehir merkezinde eğitime devam

Çankırı'da şehir merkezinde eğitime devam

Okuyucunun ısrarla sorduğu yoğun soruya Sözcü18 Haber Merkezi yanıt aradı.

Çankırı Merkez başta olmak üzere 11 ilçede bugün sabahın erken saatlerinde tatil edilen ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil mi?

Akşam saatlerinde öğrenci velilerinin ısrarla öğrenmek istediği bu soruya Sözcü18 Haber Merkezi yanıt bulmaya çalıştı.

Tarafımıza ulaşan bilgiye göre; Çankırı'da şu saatlerde kar yağışı olmamasına karşın yaklaşık 300 köy yolunun kapalı olması nedeniyle taşımalı eğitimde yaşanabilecek aksaklıkları da gözönüne alan Çankırı Valiliği, Vali Vahdettin Özcan başkanlığında İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile sabah erken saatlerde (06.30) bir değerlendirme toplantısı yapacak ve çıkan sonuca göre okulların tatil edilip edilmeyeceği belirlenecek.

Haber yayına hazırlandığı saatlerde 'okul tatilinin uzatılması' gibi bir durum sözkonusu değil ve ikinci bir açıklamaya kadar yarın eğitim - öğretim kurumları mesaide...

ÇERKEŞ, ORTA, ILGAZ VE BAYRAMÖREN İLÇELERİNDE
TAŞIMALI EĞİTİM ÇARŞAMBA GÜNÜ TATİL

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Çerkeş, Orta, Ilgaz ve Bayramören ilçelerinde Merkez'de eğitim-öğretim yarın devam ederken, köy yollarının kapalı olması nedeniyle 'taşımalı eğitim' (07 Ocak 2015 Çarşamba) tatil edildi.

SON DAKİKA
Sabah saatlerinde yapılan açıklamaya göre Kurşunlu ve Orta ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi. Yani 7 Ocak 2015 Çarşamba günü okullar  tatil.

Bunun dışında Şabanözü, Atkaracalar, Korgun, Eldivan, Yapraklı ilçelerinde taşımalı eğitim tatil edilirken ilçe ve Çankırı Merkez'de eğitime devam kararı çıktı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler