Çankırı'da skandal 'Erdoğan' afişleri!

Çankırı'da skandal 'Erdoğan' afişleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankırı ziyareti öncesi şehir merkezinde asılan afişler yeni bir skandalı ortayı çıkardı...

Çarşamba günü (yarın) Çankırı'ya geleceği açıklanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için hazırlanan ve şehrin belirli noktalarına asılan afişler, yakından incelendiğinde skandalı ortaya çıkarıyor.

Bilboard'larda başta AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve İl Başkanı Celal Kaman'ın imzalarının bulunduğu afişlerin üst kısmında yer alan fotoğraf karelerinde bol miktarda genç işadamı ve milletvekili aday adayı Alpay Ünal'ın seçim çalışmalarından görüntüler yer almış!

CELAL KAMAN VE İRFAN DİNÇ AFİŞLERİNDE BAZI FOTOLAR DEĞİŞMİŞ!
AK Parti'den milletvekili aday adayı olan genç işadamının bolca fotoğraflarının yer adığı bilboardlardaki görüntünün arka planında neler olabileceğini öğrenmek için aradığımız Alpay Ünal "Hepimiz biriz. Ben mensubu olduğum partim için çalışıyorum. Şehrin milletvekili için de çalışıyorm, belediye başkanı için de çalışıyorum." dedi. İşadamı Ünal'a "Bu açıklamanızla projenin ekonomik tarafını üstlendiğinizi söyleyebilir miyiz?" şeklindeki sorumuza "Yarın İdris abimiz vekil olsun yine yaparım. Salim abimiz olsun yine yaparım! Dediğim gibi hepimiz biriz" yanıtını verdi.

MİLLETVEKİLİ AKBAŞOĞLU'NUN AFİŞİNDE TEK KARE 'VEKİL' RESMİ YOK!

alpay-unal-afis-skandal-cankiri-akp-resim-10-001.jpg

İL BAŞKANI KAMAN'IN AFİŞİNDE, ALPAY ÜNAL'DAN PLAKET!

celal-kaman-afis-cankiri-akp-resim-10.jpg

irfan-dinc-afis-cankiri-akp-resim-10-002.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler