Çankırıda sular kesik

Çankırı'da sular kesik

Merkez'de bazı bölgeler 24 saat süreyle susuz kalacak.

Çankırı Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 11 Eylül 2012 Salı günü 5 bin tonluk ve 4 bin tonluk su depolarında yapılacak şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle şehrin üst kesimlerinde su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Yapılan açıklamaya göre Salı günü yapılacak çalışmalar nedeniyle saat 06.00'dan itibaren 24 saat süreyle MKE çevresi, Esentepe Mahallesi, Karatekin Mahallesi, Karataş Mahallesi, Mimar Sinan Mahallesi, Aksu Mahallesi, Taşmescit Civarı, Yeni Mahalle üst kesimlerine su verilemeyecek.
 
ÇANKIRI İNSANININ MAĞDURİYETİ DAHA NE KADAR SÜRECEK?
Çankırı Merkez'de yaşanan su kesintisilerine köklü çözümün yıllardır hayata geçirilmemesi vatandaşı daha da öfkelendiriyor. "Altyapının değişimi yönünde zaman zaman gündeme gelen iyimser mesajlar bir türlü gerçekleşmiyor. Şehrin su şebekesi acilen yenilenmeli. Bu gerçekleşmediği sürece bizler vatandaş olarak susuz günleri yaşamak zorunda kalacağız. Siyasilerin ve de şehri yönetenlerin Çankırı'nın bu sorununu bir an önce çözüme kavuşturmalılar" diyerek tepkilerini ortaya koydular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler