Çankırı'da tek şeritli yol can aldı!

Çankırı'da tek şeritli yol can aldı!

Çankırı-Ankara karayolu Süleymanlı mevkiinde sürdürülen karayolu çalışmaları nedeniyle tek şeride düşen yolda yaşanan kazada bir kişi can verdi.

Çankırı - Ankara karayolunda bugün yaşanan kaza, 'Çankırı'nın evlatlarının canı bu kadar ucuz mu?' sorusunu akla getirdi.

İsterseniz önce kaza ile ilgili haberimizi verelim sonrasında da 'söz'ümüzü söyleyelim...

Edinilen bilgilere göre bugün sabah saatlerinde Ankara yönünden Çankırı'ya gelen Erhun Büyükurvaylı (29) yönetimindeki 18 AP 111 plakalı özel araç, Süleymanlı köyü mevkiinde tek şeride düşen karayolunda, ters yönden gelen araca çarpmamak için karşı şeride geçerek şarampole uçtu.

Kazada Erhun Büyükurvaylı olay yerinde hayatını kaybetti. Büyükurvaylı'nın cansız bedeni önce Çankırı Devlet Hastanesi morguna sonra da İkindi namazına müteakip Sarıbaba'da toprağa verildi. Polis ekipleri, ters yöne giren ve kazaya neden olan aracın sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

Öte yandan kazanın olduğu ve yolla ilgili onarım çalışmalarının devam ettiği bölgede 10 gün önce de benzer bir kazanın yaşandığı ve kazazedelerin olaydan yaralı olarak kurtulduğu öğrenildi

cankiri-kaza-resim-10.jpeg

GELELİM KAZA YERİ İLE İLGİLİ İDDİALARA

Yaşanan elim kaza sonucu hayatını kaybeden Erhun Büyükurvaylı'nın arkasından gözyaşı döken Çankırı insanı, yapımı yeni olmasına karşın yaklaşık 6 aydır onarım çalışmaları sürdürülen yolun araç trafiği açısından güvenli olup olmadığını şu ana kadar bir kez olsun dahi sorgulamadı!

İddialara göre Süleymanlı bölgesindeki karayolunda sürdürülen onarım çalışmalarında, güvenlik tedbirlerinin yeterli olmadığı belirtiliyor. Sürücüleri tek şeride yönlendiren bariyerlerin yetersizliği sonucu hız yapmaya müsait olan bölgede dolayısıyla kaza riskinin yüksek olduğu belirtiliyor.

BÖLGE MİLLETVEKİLİ ÇİVİTCİOĞLU İLE
BELEDİYE BAŞKANI BOZ KARAYOLLARI YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ
Öte yandan yaşanan kaza sonrası başta Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile Belediye Başkanı Hüseyin Boz'un Karayolları bölge müdürlüğü yetkilileri ile telefonla görüştüğü, yolda alınması gereken güvenlik tedbirlerinin artırılması yönünde talepte bulundukları öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler