Çankırıda Teşekkürün KORSANı!

Çankırı'da 'Teşekkür'ün KORSAN'ı!

Siz hiç 'korsan teşekkür' gördünüz mü? Biz de görmemiştik! İşte size 'korsan teşekkür' (!)

Çankırı, Çankırı olalı böylesi bir olayla ilk kez karşılaşıyor...

Çerkeş'te bu sabah evinden çıkıp sokağa çıkanlar, köşe başında, köşeyi döndükten sonra, kahve girişinde, manav önünde aşağıdaki el ilanı ile karşılaştı.

Sabah sabah vatandaşın karşısına çıkan el ilanında;

"ÇERKEŞ'imizin Temel Taşlarından olan AYTAÇ Et Entegre Tesislerinin Tekrar Faaliyete Geçirilmesinde Başta Sayın Başbakanımıza, Emeği geçen Bakanlarımıza ve Sorunun Çözülmesinde Baş aktör olan Bilim Sanayi ve Teknoloji Komisyon Üyesi ÇANKIRI milletvekilimiz Hüseyin FİLİZ'e teşekkür ederiz." diyor ve hemen altında da AYTAÇ ve ÜLKER'in logoları yer alıyordu.

11-sozcu-resim-091-001.jpg

HER İKİ FİRMANIN DA BÖYLESİ BİR EL İLANINDAN HABERİ YOK!
Konuyla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin ulaştığı AYTAÇ ve de ÜLKER Grupları'nın medya ve halkla ilişkiler sorumlularının verdikleri bilgilere göre, kendilerinin böylesi bir "el ilanı" olmak üzere, ilanda belirtilen isme "teşekkür" etmeleri gibi bir çalışmalarının olmadığını, sözünü ettiğimiz 'el ilanı'nın kendilerine de ulaştığını ve yaşanılan olayı şaşkınlık içerisinde karşıladıklarını ifade ettiler.

Yaptığımız bu görüşmeden sonra elimizdeki belge ile başbaşa kaldığımız zaman, bir belgeye baktık bir de aynaya!

Ve dedik ki; "Vay anasına be! Teşekkür'ün de KORSAN'ını gördük ya, ölsek de gam yemeyiz" diyerek işimize kaldığımız yerden devam ettik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler