Çankırıda vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Çankırı'da vergi rekortmenleri ödüllendirildi

Çankırı Büyük Otel'de düzenlenen yemekli törende Kurumlar Vergisi rekortmeni Özcenk Kavafiye San. Tic. Ltd. Şti. oldu.

27 Şubat-4 Mart tarihleri arasında kutlanılan Vergi Haftası Kutlama programı kapsamında Çankırı'da Kurumlar Vergisi ve Gelir Vergisinde ilk beş sıraya giren vergi mükellefleri ödüllendirildi. 2011 yılı kazançları nedeniyle ödedikleri vergilere göre Kurumlar Vergisi rekortmeni Özcenk Kavafiye San. Tic. Ltd. Şti. olurken Gelir Vergisi rekortmeni ise Hazel Acar oldu.

Çankırı Büyük Otel’de düzenlenen yemekli ödül törenine Vali Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Vali Yardımcıları İbrahim Şahin ve Ahmet Atılkan, İl Jandarma Komutanı J.Albay Şakir Uslu, Çerkeş Kaymakamı Cengiz Ünsal, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız, POMEM Müdürü Hakkı Sevim, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Karadeniz, Defterdar Durmuş Kuşak ve Defterdarlık Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve ödül alacak vergi mükellefleri katıldı.
 
Defterdar Durmuş Kuşak yaptığı konuşmada, “2011 yılı vergi gelirlerimiz 2010 yılına göre % 22,3 artmış, Tahakkukumuz 141.4 milyon TL, tahsilatımız 116.7 Milyon TL, Tahsilat oranımız % 82,6 olarak gerçekleşmiştir. Tahsilat oranımızla Türkiye'nin 8. ili konumundayız. 2011 yılı kamu harcamaları 346 milyon TL olup, giderlerimizin yaklaşık % 41'ni karşılamaktadır” dedi.
 
Kurumlar Vergisi İl birincisi İsmail Özcenk’e ve Gelirler Vergisi İl birincisi Hazel Acar’a ödüllerini Vali Vahdettin Özcan verdi. Vali Özcan, “İsmail Beyi tüm Çankırılar adına tebrik ediyorum. Biz vergi vermenin önemini ve kutsallığını son yıllarda öğrendik. Onu da İsmail Bey bize yaşatıyor. Onun için tekrar tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Ayrıca Gelirler Vergisi birincisini de tebrik ediyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.
 
2011 yılı kazançları nedeniyle ödedikleri vergilere göre kurumlar vergisi rekortmeni Özcenk Kavafiye San. Tic. Ltd. Şti. olurken 2'nciliği Tekinak Tic A.Ş., 3'üncülüğü Megasan Med. Ltd. Şti. 4'üncülüğü Ar Sağlık İşletmeleri ve Tıbbi Cihazlar San. Tic. Ltd. Şti ve 5'inciliği de Çanbensan Çankırı Bentonit San. Tic. A.Ş. aldı.
 
cankirivergirekortmenleri-sozcu-resim-021.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler