Çankırıda yangın, 2 ev tamamen yandı

Çankırı'da yangın, 2 ev tamamen yandı

Çankırı'nın merkeze bağlı Yukarı Çavuş köyünde gece saatlerinde çıkan yangında 3 kişi yaralanırken, 2 ev ve bir otomobil tamamen yandı.

Çankırı'nın Merkez'e bağlı Yukarı Çavuş köyünde dün gece saatlerinde çıkan yangında 3 kişi yaralanırken, 2 ev ve bir otomobil tamamen yandı.  Edinilen bilgilere göre; Muharrem Çevik'e ait iki katlı evde henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Evden dumanlar yükseldiğini gören köylüler, iftfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. Kısa sürede büyüyen alevler Çevik'in evinin bitişiğindeki diğer ve bahçede park halinde bulunan otomobile sıçradı. 
 
Yangın sırasında evin içinde bulunan ev sahibi Muharrem Çevik ve Şükran Çevik'in vücutlarının çeşitli yerlerinde yanıklar oluştuğu öğrenilirken, Musa Kara isimli bir vatandaşın da yangına müdahale ederken kalp krizi geçirdiği bildirildi. Çankırı Belediyesi itfaiye ekiplerinin güçlükle kontrol altına aldığı yangın, uzun uğraşların ardından kontrol altına alarak söndürüldü.
 
Yangın söndürme çalışmalarına köylüler de yardım etti. Çankırı Belediyesi İftaiye Müdürü Ahmet Semerci, ahşap evlerin alt kısmında bulunan odunların yangını körüklediğini belirterek, yanan binaların duvarlarını iş makinesi ile yıkarak yangını söndürdüklerini kaydetti. Semerci, yangının çıkış nedeninin araştırıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler