Çankırı'da zabıta memuruna hırsızlık suçlaması!

Çankırı'da zabıta memuruna hırsızlık suçlaması!

Çankırı Belediyesi çalışanı zabıta memurunun, şehrin bilinen bir marketinden hırsızlık yaptığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İddialara göre; Halen Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü kadrosunda çalışan memur C.Ö'nün şehrin bilindik marketlerinden birinden yaptığı alışveriş sonrası, kasaya uğramadan marketi terkettiği görüntü kayıtlarıyla tespit edildi.

Yaşanan olayla ilgili Belediye'de soruşturma açıldığı ve Zabıta Memuru C.Ö. hakkında işlem yapıldığı öğrenilirken, suçlamaların odağındaki ismin çalıştığı kurumdan önce bir hafta izin aldığı ve iznin bittiği gün süreyi yeniden uzattığı bilgisine ulaşıldı.

Öte yandan, zabıta memuru C.Ö'nün Çankırı Belediyesi'nde işe başlamadan önce mesai verdiği TSK'dan da 'hırsızlık' nedeniyle atıldığı öğrenildi.

SORUŞTURMA  DERİNLEŞTİRİLİRSE GÖRÜLECEKTİR Kİ;
GEÇMİŞ YILLARDA YAŞANAN
MAZOT HIRSIZLIĞININ DA AKTÖRÜ ÇIKABİLİR!

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin karıştığı bu son olay, geçmiş yıllarda müdürlük bünyesinde yaşanan 'sahte imzalı mazot fişleri' gündeme geldiğinde yine memur C.Ö'nün ismi İ.S. ile birlikte gündeme gelmiş, ancak olay Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatları doğrultusunda basına yansımadan örtülmüştü. 

ZABITA MEMURU C.Ö İLE İLGİLİ İDDİALAR BÜYÜK
Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan iddialara göre zabıta memuru C.Ö. Çankırı Belediyesi'ndeki görevine sahte (!) belgeler ile başlamış. İşe başlama şartları arasında 'Uzmanlıkta çalışma süresi en az iki yıl olmalı' derken, C.Ö'nün terhis belgesinde çalışma süresi iki yılın altında olduğu iddia edilmekte. C.Ö'nün bu durumun ortaya çıkmaması adına halen belediyede zabıta memuru olarak çalışan İ.S'nin belgelerini kullandığı belirtilmekte. (Fotoğraf: Arşiv görüntüsü)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
25 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler