Çankırı'da zabıtanın sözü 'yandaş'a geçmiyor!

Çankırı'da zabıtanın sözü 'yandaş'a geçmiyor!

AKP'li İrfan Dinç, Çankırı'nın caddelerini yandaşlarına peşkeş çekmeye devam ediyor...

Çankırı cadde ve sokakları AKP yandaşlarına teslim edilmiş durumda. 

Buğdaypazarı Mahallesi Elif caddesi üzerinde korsan tezgah açarak vatandaşa lokma tatlısı satan seyyar, çevre sakinlerinin şikayetlerine aldırmadan gün boyu işine devam etti.

Sözcü18 Haber Merkezi'ne ulaşan vatandaşlar "Çankırı Belediye zabıtasının adamına göre muamele etmesinden bıktık usandık. Köyden getirdiği iki çuval patatesini köşe başında satmaya kalkanı yaka paça yakalayarak elindeki ürününü alan belediye zabıtası, şehrin göbeğinde, Çankırı'nın en işlek caddesinde kendi yandaşına müdahale etmekten imtina ediyor. Gün boyu yaptığımız şikayetlerle olay yerine gelen belediye zabıta görevlileri, caddenin köşesine yerleşen arkadaşla ayak üstü sohbet ederek işlerinin başına döndüler. 'Korsan lokmacı'nın arkası sağlam olmasa şu saate kadar orada ne kendisi kalırdı ne de tezgahı. Anlaşılan o ki, arkadaşımızın sırtı pek sağlam. Belediye Başkanımızı göreve davet ediyor, cadde ortasında böylesine pervasızca davranış sergilemekle birlikte halkın sağlığıyla oynayan bu çirkinliğe bir an önce son vermesini bekliyoruz" dediler.

KORSAN LOKMACI'NIN ZABITA'YA DİRENİŞİ...
Elif Caddesi Savaş Mescidi tuvaleti üzerinde faaliyetini sürdüren korsan tatlıcının, Çankırı'nın bilinen bir pastanesine ait olduğu da iddialar arasında.

Çankırı Belediye Zabıtası görevlilerinin vatandaşın ihbarı üzerine gün içerisinde kaldırım üzerindeki tezgaha gelerek 'korsan tatlıcı' ile görüştüler ve de sonrasında uzadılar...!!!

cankiri-belediyezabitasi-korsanlokmaci-sozcu-resim-07.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler