Erdoğan: Çankırı'dan 2-0 bekliyorum!

Erdoğan: Çankırı'dan 2-0 bekliyorum!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanlığı görevine başlayan Çivitcioğlu'na ilk talimatını verdi.

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İl Başkanlığı görevine atanan Salim Çivitcioğlu'na ilk talimatını verdi: Çankırı'dan 2-0 bekliyorum.

Dün, AK Parti Genel Merkezinde Çankırı İl Başkanlığına atanan Salim Çivitcioğlu ve 34 il başkanı ile görüşen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yeni başkanlara görevlerinde başarılar diledi.

Fotoğraf çekilirken Erdoğan'ın, İl Başkanı Çivitcioğlu'na "Görevinizi büyük bir gayretle yerine getireceğinizden eminim. Çankırı'dan 2-0 bekliyorum" dediği ve yeni başkan Çivitcioğlu'nun da "Sizlerin desteğiyle üstlendiğim görevi layıkıyla yerine getireceğinizden emin olabilirsiniz" şeklinde yanıtladığı öğrenildi.

SALİM ÇİVİTCİOĞLU: SORUMLULUĞUMUN BİLİNCİNDEYİM
İl Başkanlığı görevine bugün saat 11.00'de parti binasına gelerek başlayan Salim Çivitcioğlu Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Şahsıma tevdi edilen görevin ağır sorumluluğunun bilincindeyim. Teşkilat olarak Genel Başkanımız ve Başbakanımızın hedefleri doğrultusunda Çankırı'da bugüne kadar vermiş olduğumuz hizmetleri bundan böyle de yerine getirmenin gayretinde olacağım." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler