Çankırılı 500 öğrenci kayak ile tanışıyor

Çankırılı 500 öğrenci kayak ile tanışıyor

İlk ve orta öğretimde sömestr tatili ile birlikte uygulanan Kayak Eğitim Projesi devam ediyor.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulamaya konulan Kayak Eğitim Projesi devam ediyor.

23 Ocak - 3 Mart 2012 tarihlerini kapsayan proje süresi içerisinde 500 öğrenci hem Ilgaz Yıldıztepe Tesislerinin doğal güzellikleri görecek hem de kayak öğrenme ve yapma şansı yakalayacak.

Öğrencilerin Yıldıztepe'de
kayak ile buluşmasından
fotoğraflar için - TIKLA

Projenin birinci haftasında katılan okulların öğretmenleri rehberliğinde Ilgaz Yıldıztepe Tesislerindeki çalışmaları kayak antrenörü Emre Erdem’in nezaretinde eğlenceli şekilde devam etmektedir.

Öğrencilerden sıcak ilgi ve hoşgörüsünü esirgemeyen kayak antrenörü Emre Erdem çocuklarla birlikte olmanın kendisi için hayatın en keyifli ve eğlenceli anları olduğunu ve yaptığı işten büyük keyif aldığını söyledi.

GÜNÜBİRLİK DE OLSA ÖĞRENCİLER
KAYAK SPORU YAPMA İMKANI BULUYORLAR


Vali Vahdettin Özcan'ın himayelerinde ve desteğinde gerçekleşen projenin Yürütme Sorumluluğunu üstlenen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Halit Tosyalıoğlu, "İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak dönem boyunca yoğun bir ders yükü ve programla yorulan öğrencilerimizi İlimizin sahip olduğu bu güzel imkândan yararlandırarak ödüllendirmek istedik.

Bu doğrultuda Sayın Valimizin talimatları ve İl Milli Eğitim Müdürümüzün destek ve katkıları ile bir proje hazırlayarak sömestr tatili boyunca 500 öğrencimizi öğretmenler rehberliğinde günübirlik olarak Ilgaz Yıldıztepe Kayak Tesislerine götüreceğiz" dedi.

Projeden son derece mutlu olan öğrenciler ise bu çalışmanın kendilerine bir ödül olduğunu ifade ederek "projede emeği geçen büyüklerimize teşekkür ediyoruz" dediler.

Günlük 18 öğrenci ve 2 öğretmen ile birlikte sabah saat 08.00'de hareket eden İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait araç, akşam 17.00'de Çankırı'ya dönüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler