Çankırılı aile fertleri trafik kazasına kurban gitti - İZLE

Çankırılı aile fertleri trafik kazasına kurban gitti - İZLE

Konya'nın Kulu ilçesinde tır ile minibüsün çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

 

Kaza, Kulu Makası Kavşağı'nda bugün saat 06.00 sıralarında meydana geldi. 55 yaşındaki Necip Erdoğan yönetimindeki 06 TIJ 43 plakalı minibüs kavşakta Hacı A. yönetimindeki 34 VAN 9203 plakalı TIR ile çarpıştı. Kaza sonrası minibüs sürücüsü Necip Erdoğan ile araç içerisinde bulunan Cemile, Meryem ve 44 yaşındaki Müzeyyen Karabulut öldü. Kazada yaralanan 24 yaşındaki Suna Karabulut da Kulu Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdehalesinin ardından kaldırıldığı Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesinde yapılan tüm müdehalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza sonrası yaralanan Arif ve Veyis Karabulut, kaza yerine gelen 112 acil servis ambulansları ile Kulu ve Ankara'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonrası TIR sürücüsü Hacı A. da polis tarafından gözaltına alındı.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI İÇİN MANAVGAT'A GİDİYORLARDI

KONYA'nın Kulu İlçesi'nde TIR ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden sürücü Necip Erdoğan ile Cemile, Meryem, Müzeyyen (44) ve Suna Karabulut'un (24) bir yakınlarının düğün hazırlığı için Antalya'nın Manavgat İlçesi'ne gittikleri öğrenildi. Kazadan sonra Kulu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cenazeler yakınları tarafından göz yaşları arasında teslim alındı. Cenazelerin Ankara'nın Kalecik İlçesi'ne götürüldüğü ve burada toprağa verileceği belirtildi. Kazada yaralandıktan sonra Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Arif ve Veyis Karabulut'un ise sağlık durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Bu arada kazaya karışan araçlar da çekiciler yardımıyla olay yerinden kaldırıldı. Kazada kullanılmaz hale gelen minibüsün içerisinde bulunan buzdolabı ve yatak gibi çeyiz eşyaları da dikkat çekti. Polis, kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.

HAYATLARINI KAYBEDEN 4 KİŞİ ÇANKIRILI

Kazada hayatlarını kaybeden Karabulut ailesinin Çankırı Merkez nüfusuna kayıtlı oldukları ve Kalecik ilçesinde yaşadıkları öğrenildi.

Fotoğraf: Suna Karabulut (24)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler