Çankırılı gazilerden Başbakan'a destek

Çankırılı gazilerden Başbakan'a destek

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonunda sürpriz bir destek aldı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısı sonunda Çankırı Muharip Gaziler Derneği, Başbakan Erdoğan'a çiçek ile birlikte şiir okuyarak Başbakan Erdoğan'a destek verdiler.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a AK Parti Grup Toplantısındaki konuşmasının ardından Çankırı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik ve üyeleri çiçek takdim etti. Erdoğan, gazilerle bir süre sohbet etti. Bu sırada bir gazi şiir okudu.

cankiriligaziler-akparti-sozcu-resim-01.jpg

SAHİ BUNLAR HANGİ SAVAŞIN GAZİLERİ?
Sözcü18 Haber Merkezi soruyor: Çankırı Muharip Gaziler Derneği'nin halen var olan üyeleri hangi savaş(lar)a katılmışlar da GAZİ olmuşlar?

Tamamen bilgilenme amacıyla Çankırı Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Çelik'ten konu ile ilgili kamuoyunu bilgilendirme adına, başta temsil ettiği stk'nin başkanı olarak kendisi ile birlikte yönetim kurulunda yer alan isimlerin, hangi savaş(lar)da yer alarak GAZİ ünvanı aldıklarını açıklarlarsa, kafalarda yer tutan sayısız soruya da ışık olmuş olacaklar.

Bekliyoruz sayın Çelik...

Sözlükte 'gazi' ne demek?
1. (müslümanlarda) düşmanla savaşan ya da savaş yapmış (kimse)
2. Olağanüstü yararlılıklar göstererek düşmanı yenen komutanlara ya da kentlere 'devlet' tarafından verilen 'onur' sanı.
3. Savaştan sağ ve zafer kazanmış olarak dönen (kimse)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler