Çankırılı, Hamdi Beyi fena avladı!

Çankırılı, Hamdi Beyi fena avladı!

Show Tv'de Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan

"Var mısın Yok musun" adlı programın bugünkü yarışmacı konuğu Çankırı Anadolu Lisesi mezunu Ahmet Cihat Mercankaya oldu.

Heyecanlı olduğu kadar bir hayli de güzel yarışma çıkaran Mercankaya, son 4 kutuya bir mavi bir sarı ve iki 500 bin ile girdi. Hamdi Beyin 92 bin tl'lik teklifini kabul etmeyen Mercankaya yarışmaya devam etti ve 9 ile 19 numaralı kutuları açtırarak 20 bin ve 500 bin tl ile finale geldi.

Hamdi Beyin 111 bin tl'lik değerlendiren Mercankaya, Acun Ilıcalı'nın "Hamdi Beyin 111 bin liralık teklifine var mısın, yok musun?" şeklindeki sorusuna "Varım" dedi ve 111 bin tl ikramiyeyi alarak yarışmayı tamamladı.

16 numaralı kutu ile yarışan Mercankaya'nın kutusu açıldı ve kutudan 20 bin tl çıktı. Böylece yarışmacı Mercankaya kutusunu Hamdi Beye 111 bin tl'ye satarak geceyi oldukça karlı kapadı.

DAYI KICIMAN, TUZ LAMBASI HEDİYE ETTİ
Yarışmacı Ahmet Cihat Mercankaya'nın dayısı olan sanayici - işadamı Muharrem Kıcıman, aile ile birlikte izlediği yarışmada, Acun Ilıcalı'ya Çankırı'nın hatırası olarak tuz lambası hediye etti. Hediye karşısında oldukça şaşıran Ilıcalı, kendisine verilen hediyeden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler