Çankırılı MHP'lilere İstanbul'da salon dar geldi

Çankırılı MHP'lilere İstanbul'da salon dar geldi

Gurbetteki Milliyetçi Hareket Partileri sıladaki yöneticileriyle buluşturan toplantı İstanbul/Pendik Green Park Otelde yapıldı.

4 Şubat Pazar günü gerçekleştirilen toplantıyı son yerel seçimlerde MHP'nin Orta Belediye Başkan adayı Ömer Bezci ve işadamı Mustafa Can gerçekleştirdi. Katılımcılar arasında; Milliyetçi Hareket Partisi Çankırı İl Başkanı Hidayet Çelik, 24.dönem Çankırı milletvekili İrfan Keleş, Çankırı’nın Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları; Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya, Ilgaz Belediye Başkanı Arif Çayır, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu, İlçe başkanları Bahadır Akbaba, Ahmet Denizhan, Hasan Güler, Satılmış Dilsiz, Ali Rıza Küçükkutlu, Cevat Teke, Bekir Ateş, Ahmet Karahasanoğlu, Çankırılı İzmir/Bornova MHP İlçe Başkanı Av. İbrahim Yayla, Çankırılı Sancaktepe İlçe Başkanı Emrah Danacıoğlu, Çankırı Ülkü Ocakları İl Başkanı Yasin Demir, Çankırılı Zonguldak Ülkü Ocakları Başkanı İl Başkanı Recep Yavuz, Çankırılı MHP Edirne eski İl Başkanı Muzaffer Doğan, Kurşunlu’da 4 dönem belediye başkanlığı yapan İbrahim Doğu, Kamu-Sen Çankırı il temsilcisi İsmail Ayhan, Türk Büro-Sen Çankırı Şube Başkanı Metin Memiş, Türk Yerel Hizmet-Sen Çankırı Şube Başkanı Erol Selci, Türk Büro-Sen Kadın Kolları Başkanı Betül Şen Ayhan, Çankırılı Karadeniz Ereğli Belediye başkan adayı işadamı Mevlüt Özdemir, Çankırı İl Genel Meclis üyesi Ali Gündüz, Belediye Meclis Üyeleri Özlem Demirci, İsmail Hakkı Esen, Çankırı İlçe Ülkü Ocakları başkanları ve İstabul’da görev yapan Çankırılı Ülkü Ocakları başkanları yer aldılar. 

Organizasyona davetli olarak MHP Mardin İl Başkanı Veysi Oğuz,  MHP Beşiktaş İlçe Başkanı Celal Kösedağ, MHP Ümraniye İlçe Başkanı Adnan Çakıroğlu, MHP Sultangazi İlçe Başkanı Yusuf Özel, MHP Üsküdar İlçe Başkanı Hakan Aslan ve MHP Pendik İlçe Başkanı Yüksel Cebe katılanlar arasındaydı.

Davette İstanbul Çankırılılar Vakfı Başkanı Sami Soydal, Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, Birlik ve dernek başkanları da yer aldı.

ÖMER BEZCİ: 'ÇANKIRI ÜLKÜCÜ HAREKETİN OMURGASIDIR' DİYEN
GENEL BAŞKANIN EMRİNDEDİR

cankiri-orta-omer-resim-01.jpg

Sunuculuğunu organizasyon heyetinden olan Ali Karaabalı’nın yaptığı program, şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasıyla başladı. Çankırı tanıtım gösterisi ve Çankırılı Ülkücü şehitlerin isim isim anılmasıyla devam etti. Açılış konuşmasını Ömer Bezci yaptı. 

Bezci konuşmasında, Çankırı'nın ve Çankırılı'nın tarihteki kahramanlıklarını ve vatan için yaptığı fedakalıklara değinirken "Bugün de Çankırılı Ülkücülerin Milliyetçi Hareket Patisi'nde vatan hizmetlerine ‘Çankırı Ülkücü Hareketin Omurgasıdır’ diyen Genel Başkanın emrindedir" diyerek konuşmasını bitirdi.

cankiri-istanbul-kaptan-mustafa-can-resim-01.jpg

Çankırılı başarılı iş adamı Mustafa Can da konuşmalarında Türkiye için Milliyetçi Hareketin önemine değinip Ülkücülerin hak ettiği değeri görmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Başbuğ Alpaslan Türkeş ve Nihal Atsız’ın Çankırıların vatanseverliğini kendi sözleriyle paylaştı.

Çankırı'daki Milliyetçi Hareket Partili Belediye Başkanları adına konuşan Şabanözü Belediye Başkanı Mustafa Karakaya kısıtlı imkanlarla yaptıkları muhteşem hizmetleri anlattı. 

Vakıf ve Federasyon Genel başkanları katılımcıları selamlayıp tertip heyetine teşekkür ederken, günün son konuşmasını Çankırı MHP İl Başkanı Hidayet Çelik yaptı. 

cankiri-istanbul-ulkuculer-resim-02.jpg

Yaklaşık bin kişilik bir katılımın gözlendiği program tertip heyetinde bulunan Ali Karaabalı, "Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir" diyerek ekip arkadaşları olan Emrah Danacıoğlu, Abdülkadir Öztürk, Bekir Başpınar, Ömer Emrah Altay, Ahmet Dinlemez, Şaban Karaabalı, Bahadır Darı, Sabri Çakır, Ömer Çolak, Emre Yiğitaslan, Bahadır Balas ve Ömer Bezci ile Mustafa Can’ı sahneye davet edip toplu fotoğraf çekimiyle programı bitirdi.

27848242_10155487125229247_133777978_n.jpg

27935734_10155487124959247_734870951_n.jpg

cankiri-ulkuculer-resim-01-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler