Çankırılı polis memuru intihar etti

Çankırılı polis memuru intihar etti

Kırıkkale'de görev yapan Çankırılı polis memuru intihar ederek yaşamını sonlandırdı.

Edinilen bilgiye göre; Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir apartmanın 3'ncü katında annesi Ruhan Yıldırım ile yaşayan polis memuru Kenan Yıldırım, gece yarısı saat 01.00 sıralarında görevinden döndükten sonra yorgun olduğunu söyleyerek odasına çekildi. Anne Yıldırım, oğlunun eve geç geldiğini ve yorgun olduğu düşüncesiyle öğle saatlerine kadar uyuması için odasına girmedi. Öğle saatlerinde oğlunun odasına giren Ruhan Yıldırım, oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca feryat ederek bağırmaya başladı. Komşularının polisi arayarak bilgi vermesi üzerine Kenan Yıldırım'ın cenazesi Cumhuriyet Savcısı'nın ilk incelemesinin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yıldırım'ın yakınları, 4 yıl önce ilk eşinden ayrılan ve bir çocuk babası olan polis memurunun Kırıkkale'de bir okulda öğretmenlik yapan 33 yaşındaki Z.Ç ile arkadaşlık yaptığı, olaydan bir gün önce tartışarak ayrıldıklarını ve bunalıma girmiş olabileceğini iddia ettiler.
 
Yıldırım'ım cansız bedeni Çankırı'ın Yapraklı ilçesi Akyazı köyünde son yolculuğuna uğurlandı. 


Kırıkkale'de Polis Memuru İntihar Etti paylaşan: haberler

CENAZESİNE GELEN DAYISI DA KAZADA CAN VERDİ
Öte yandan; İntihar ederek yaşamını sonlandıran polis memuru Kenan Yıldırım'ın cenazesine gelen akrabaları Cumartesi günü akşamı Yüklü Benzinliği Karayolunda meydana gelen çift taraflı trafik kazasında yaşamlarını yitirdiler.

Yüklü köyü benzinliği yakınlarında meydana gelen kazada polis memuru Kenan Yıldırım'ın dayısı Mehmet Akyazı ve Salim Emekli can verdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler