Çankırılı vekiller kavganın tam ortasında

Çankırılı vekiller kavganın tam ortasında

TBMM'de içtüzük tartışmalarının alevlendiği gecenin görüntüleri arasında Çankırı milletvekilleri de yer aldı.

TBMM Genel Kurulu'nda, İçtüzük gerginliği kavga ile sonuçlandı. Meclis'te büyük bir kavga yaşandı. Yaşanan arbede görüntülerinin daha da artmaması yönünde bazı milletvekilleri de büyük gayret gösterdi.

TBMM'de yaşanan kavga görüntüleri de bugün ulusal medyada geniş yer buldu. TBMM'de yaşanılan arbede içerisinde Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ile Hüseyin Filiz yer alıyordu. Şahin'in hemen arkasında ise yine Çankırılı olan CHP İstanbul milletvekili Dr. Kadir Gökmen Öğüt vardı.

Fotoğrafla ilgili olarak yaptığımız araştırmada Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'in Ak Parti Erzurum milletvekili Muhyettin Aksak ile tartışan CHP İzmir milletvekili Erdal Aksünger'in arasına girerek yaşanan tartışmayı daha da büyütmeme gayreti içerisinde olduğunu, diğer Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in de tartışmayı yakından izlediğini öğrendik.

tbmm-kavga-sozcu-resim-03.jpg

CHP İstanbul milletvekili Dr. Kadir Gökmen Öğüt de Sözcü18 Haber Merkezi'ne yaptığı açıklamada "İdris Şahin arkadaşımız yaşanılan kavgayı yatıştırma gayreti içerisindeydi" derken olayları tahrik eden 2-3 Ak Partili milletvekili olduğunu ancak bunların isimlerini söylemesinin doğru olmayacağını belirtti.

ENSONHABER.COM FOTOĞRAFI
MANŞETTEN VERDİ

cankiri-vekiller-resim-05.jpg

En çok ziyaret edilen haber siteleri arasında yer alan ensonhaber.com haber portalı, Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin ile Hüseyin Filiz'in yeraldığı kareyi okuyucularına manşetten verdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler